Κατηγορίες
Γ Εθνική LIVE!
Basket

Ήττα για τους Bucks, ο Κέβιν Ντουράντ έδωσε τη νίκη με τρίποντο στο τέλος (vid)

Οι Τζέιμς Χάρντεν και Κέβιν Ντουράντ ήταν οι μεγάλοι πρωταγωνιστές της εντός έδρας νίκης 125-123 των Μπρούκλιν Νετς επί των Μιλγουόκι Μπακς.

Ο πρώτος σημείωσε double double με 34 πόντους και δώδεκα ασίστ, ενώ ο δεύτερος σημείωσε 30 πόντους με εννέα ριμπάουντ, στη συγκεκριμένη αναμέτρηση.

Ο Κέβιν Ντουράντ ευστόχησε σε σουτ τριών πόντων και χάρισε τη νίκη 125-123 στους Μπρούκλιν Νετς, στην εντός έδρας αναμέτρηση με τους Μιλγουόκι Μπακς. Τα “ελάφια” είχαν την ευκαιρία να πάρουν τη νίκη, όμως το σουτ του Κρις Μίντλετον δε βρέθηκε στόχο. Κορυφαίος για τους νικητές ήταν ο Τζέιμς Χάρντεν, ο οποίος τελείωσε την αναμέτρηης με double double, καθώς είχε 34 πόντους και δώδεκα ασίστ. Ο Κέβιν Ντουράντ σημείωσε 30 πόντους, ενώ στους 20 πόντους σταμάτησε ο Τζο Χάρις.

Από την άλλη πλευρά, ο Γιάννης Αντετοκούμπο σημείωσε double double με 34 πόντους και δώδεκα ριμπάουντ, ενώ είχε επίσης επτά ασίστ και δυο κλεψίματα. Στους 25 πόντους ο Κρις Μίντελτον και στους 22 ο Τζρου Χόλιντεϊ. Δεν αγωνίστηκε στη συγκεκριμένη αναμέτρηση ο Θανάσης Αντετοκούνμπο. Αυτή ήταν η ένατη εφετινή νίκη των Νετς, σε σύνολο 15 αναμετρήσεων, ενώ τα “ελάφια” γνώρισαν την πέμπτη εφετινή τους ήττα σε σύνολο 14 αναμετρήσεων.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected