Κατηγορίες
Super League 2

Ισόπαλο το ματς στη Ρόδο

“Γεμάτο” παιχνίδι στη Ρόδο, όπου Διαγόρας και Παναχαϊκή αναδείχτηκαν ισόπαλοι 1-1.

Παρά το γεγονός πως οι νησιώτες αγωνιζόταν από το 38′ με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Σμυρλή, άντεξαν στην πίεση των φιλοξενούμενων και όπως εξελίχθηκε το ματς, πήρε έναν σημαντικό βαθμό.

Στο 6ο λεπτό καταγράφηκε η πρώτη καλή στιγμή, όταν ο Λινάρδος έκανε την κάθετη πάσα στον Μπαστακό που έφυγε μόνο του σε θέση τετ α τετ αλλά ο Σούλης πρόλαβε, έπεσε στα πόδια του και μπλόκαρε τη μπάλα.

Το πρώτο γκολ σημειώθηκε δύο λεπτά αργότερα όταν ο Κουσκουνάς έκανε το σουτ μέσα από την περιοχή, η μπάλα κόντραρε και στην πλάτη της άμυνας ο Μπάτροβιτς έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.

Από το σημείο εκείνο, ο Διαγόρας ανέκτησε την κατοχή της μπάλας και στο 33′ ο Ντοριβάλ ισοφάρισε με ένα άπιαστο σουτ από μακριά και ενώ Σούλης ήταν αδύνατο να αντιδράσει.

Στο 38′ ήρθε η αποβολή για τους γηπεδούχους, όταν ο Σμυρλής είδε τη δεύτερη κίτρινη κάρτα για χτύπημα εκτός φάσης.

Στο δεύτερο ημίχρονο, η Παναχαϊκή είχε την κατοχή της μπάλας, διάστημα στο οποίο είχε τις ευκαιρίες με τους Πάνο και Κουσκουνά, ενώ στο 61′ ζήτησε πέναλτι σε χέρι του Σανδραβέλη.

Το τελευταίο σφύριγμα του ρέφερι όμως, βρήκε τις δύο ομάδες ισόπαλες και να μοιράζονται έναν βαθμό στον φετινό…μαραθώνιο της Super League 2.

Συνθέσεις

Διαγόρας Ρόδου : Τσέλιος, Σανδραβέλης, Κοντοχρήστος, Ρουγκάλας, Σεληνιωτάκης, Ντοριβάλ (67′ Αθανασίου), Μασούρας (77′ Αυγενικού), Σμυρλής, Μπαστακός (77′ Μανωλάκης), Λινάρδος (58′ Αλάεθ), Γεωργίου (64′ Δημήτρουλας)

Παναχαϊκή : Σούλης, Λαρέα (46′ Τσερούτι), Πάνος, Σταμόπουλος, Πατάπης, Ανάκογλου (53′ Μπρους), Μπάτροβιτς (56′ Γιούσης), Πλιάτσικας, Αραβίδης (56′ Μασούρας), Κουσκουνάς, Μουστακόπουλος (79′ Σκεπετάρης)

φωτ. 12sports.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected