Κατηγορίες
Super League 2

“Τρελό” ματς στην Ιεράπετρα, με τέσσερα γκολ στο πρώτο ημίχρονο και…κανένα στο δεύτερο!

Ματς ανάμεσα σε δύο ομάδες που έπαιξαν για τη νίκη αυτό στην Ιεράπετρα, όπου ΟΦΙ και Καραϊσκάκης Άρτας αναδείχτηκαν ισόπαλοι 2-2.

Το εντυπωσιακό είναι πως και τα τέσσερα γκολ σημειώθηκαν στο πρώτο μέρος, με τους γηπεδούχους να ισοφαρίζουν ισάριθμες φορές.

Στο 9ο λεπτό και κόντρα στην ροή του αγώνα, μιας και ο ΟΦΙ ξεκίνησε δυνατά, ο Δεινόπαπας με ψηλοκρεμαστό σουτ έκανε το 0-1 για τους Αρτινούς.

Στο 30′ η πίεση των γηπεδούχων καρποφόρησε, όταν ο Φουάσης εκτέλεσε το φάουλ, ο Σοϊλεμεζόγλου απέκρουσε και ο Δούμτσιος στην προσπάθεια να διώξει έκανε χέρι. Στο πέναλτι ευστόχησε ο Ντάλα Κόστα και ισοφάρισε για την ομάδα του.

Έξι λεπτά αργότερα όμως, η ομάδα του Βασίλη Αργυρίου πήρε ξανά προβάδισμα στο σκορ όταν ο Δούμτσιος με γυριστό σουτ νίκησε τον Παπαδόπουλο, που δεν μπόρεσε να αντιδράσει.

Και πάλι όμως ο ΟΦΙ βρήκε απάντηση στο γκολ του Καραϊσκάκης και συγκεκριμένα στο 41′. Μετά από εκτέλεση κόρνερ του Λεμονή, ο Σμίλτος με το κεφάλι “βρήκε” τον Γκίνη και αυτός δεν δυσκολεύτηκε να ισοφαρίσει για τους Κρητικούς.Οι δύο ομάδες μπορεί να μην είναι ιδιαίτερα δημιουργικές, όμως είναι αποτελεσματικές και έχουν καταφέρει να κάνουν γκολ τις λιγοστές

Το πολύ παραγωγικό όμως πρώτο ημίχρονο, ακολούθησε ένα “στείρο” δεύτερο 45λεπτο, στο οποίο οι μοναδικές στιγμές που καταγράφηκαν ήταν στο 49′ με την κεφαλιά του Καπία, που πέρασε εκτός εστίας και το σουτ του Δούμτσιου που απέκρουσε ο Παπαδόπουλος.

Συνθέσεις

ΟΦ Ιεράπετρας: Παπαδόπουλος, Πριόνας (62′ Καψάλης), Μαουσέρο, Ζήσης (46′ Αρναούτογλου), Φουάσης (46′ Καπίας), Σμίλτος, Ντάλα Κόστα (74′ Γκούφας), Λεμονής, Κούστα, Γκίνη, Μπαράτα (62′ Βογιατζής)

Καραϊσκάκης Άρτας: Σοϊλεμεζόγλου, Φαν Ίπερεν, Λόβριτς, Δερμιτζάκης (83′ Κορέλας), Γιαννιώτης, Παπανίκου, Γαλεάδης (55′ Μαραθωνίτης), Νταλακούρας (83′ Χατζηδίμπα), Δούμτσιος, Δεινόπαπας (68′ Φελίπε), Τάμπας

φωτ. από grandsport.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected