Κατηγορίες
Διάφορα

Εισήγηση των λοιμωξιολόγων για άνοιγμα στα πρακτορεία ΟΠΑΠ, Γυμνάσια και Λύκεια από 1/2

Εισήγηση στην επιτροπή των λοιμωξιολόγων κάνει η κυβέρνηση, ενόψει της συνεδρίασης των 32 ειδικών στις 10:00 το πρωί της Παρασκευής, με τον αναπληρωτή υπουργό Ανάπτυξης, Νίκο Παπαθανάση να τονίζει στο Open TV ότι θα ζητηθεί να ανοίξουν τα πρακτορεία ΟΠΑΠ και να δοθεί η άδεια στους λαχειοπώλες να βγουν ξανά στους δρόμους.

Ο κ. Παπαθανάσης δεν άφησε κανένα περιθώριο για άμεση επανεκκίνηση της εστίασης τονίζοντας χαρακτηριστικά πως «δεν βλέπουμε καθόλου κοντά το άνοιγμά της…»

Μιλώντας παράλληλα στην «Ώρα Ελλάδος» κι ο πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου, Αθανάσιος Εξαδάκτυλος, που είναι μέλος της επιτροπής, άφησε να εννοηθεί ότι θα γίνει δεκτή η εισήγηση της κυβέρνησης, καθώς «προχωράμε με μικρά βήματα, ανοίγοντας σιγά σιγά δραστηριότητες», προσθέτοντας ότι «πηγαίνουμε καλά (σ.σ.: στα κρούσματα κορονοϊού), άρα θα ανοίξουμε δραστηριότητες».

Εξάλλου, ξεκαθάρισε ότι δεν πρόκειται να πάμε σε μεγάλο άνοιγμα από Δευτέρα 25 Ιανουαρίου και παρέπεμψε για περισσότερα στην επόμενη συνεδρίαση των λοιμωξιολόγων την 29η Γενάρη, με πλάνο για επανεκκίνηση κι άλλων δραστηριοτήτων και πιθανώς και το άνοιγμα των Γυμνασίων και των Λυκείων από την 1η Φλεβάρη.

«Θα πρέπει να κάνουμε άλλη μια βδομάδα υπομονή για περαιτέρω άνοιγμα του λιανεμπορίου, των χιονοδρομικών κέντρων και της άρσης απαγόρευσης μετακίνησης από νομό σε νομό» είπε ο κ. Παπαθανάσης.

moserlx-gif-1
coffee-banner
loading...
error: Protected