Κατηγορίες
Basket

Ήττα από τους Lakers για τους Bucks, στα “ρηχά” ο Giannis (vids)

Οι Λέικερς δεν χάνουν εκτός έδρας. Πρέπει να το πάρουμε… χαμπάρι. Οι Λέικερς πέρασαν με 113-106 από το Μιλγουόκι, συμπλήρωσαν οκτώ σερί νίκες ως φιλοξενούμενοι σε ισάριθμα ματς, με τον ΛεΜπρόν να πετυχαίνει ρεκόρ σεζόν με 34 πόντους απέναντι στον “διπλό” Γιάννη…

Όπως αναφέρει το eurohoops, οι Λέικερς συνδέθηκαν με 19/37 έξω από τα 7.25 μέτρα, με τον “Βασιλιά” ΛεΜπρόν να έχει 34 πόντους με 6/10 τρίποντα! Ελπίζεις δηλαδή πως θα αστοχήσει από μακριά αλλά… πού; Ο Τζέιμς μάλιστα έβαλε το τρίποντο που ουσιαστικά “κλείδωσε” τη νίκη λίγο παραπάνω από ένα λεπτό από το τέλος, όταν το 108-103 που διαμόρφωσε ο Γιάννης, έγινε 111-103.

Λίγο νωρίτερα ο φοβερός Κάλντγουελ-Πόουπ (23π., 7/10 τρίποντα) κι ο Άλεξ Καρούσο είχαν σηκώσει ψηλά τους Λέικερς, όταν οι Μπακς μείωσαν σε 102-100 προσπαθώντας να κάνουν την ανατροπή από το -11.

Ο Γιάννης μέτρησε 25 πόντους με εξαιρετικά ποσοστά ευστοχίας καθώς είχε 11/17 σουτ (1/3 τρίποντα, 2/4 βολές), πρόσθεσε 12 ριμπάουντ και τρεις ασίστ αλλά υπέπεσε σε εννιά λάθη που είναι αρνητικό ρεκόρ καριέρας. Πολλά.

Οι Λέικερς ίσως είχαν περισσότερα κίνητρα για να νικήσουν αφού οι Μπακς είχαν εναντίον τους 7/8 νίκες τα τελευταία χρόνια και αντιμετώπιζαν τον MVP και αμυντικό της χρονιάς, Γιάννη Αντετοκούνμπο, που στην ψηφοφορία κέρδισε αντίστοιχα τον ΛεΜπρόν και τον Άντονι Ντέιβις.

“Δεν το βλέπω έτσι. Μόνο η επιτυχία της ομάδας μετράει”, σχολίασε ο ΛεΜπρόν που είχε επίσης έξι ριμπάουντ και οκτώ ασίστ, ενώ ο Ντέιβις τέλειωσε το ματς με 18 πόντους, εννιά ριμπάουντ κι έξι ασίστ.

Οι Λέικερς ανέβηκαν στο 12-4 ξεκινώντας νικηφόρα ένα ταξίδι επτά αγώνων χωρίς να έχουν χάσει εκτός έδρας.

Οι Μπακς έπεσαν στο 9-6, με τον πάγκο τους να δείχνει και πάλι τις αδυναμίες του (16-31 η διαφορά). Ο Θανάσης Αντετοκούνμπο έπαιξε επτά λεπτά και πέτυχε ένα καλάθι και ένα μπλοκ στην ίδια φάση (έκοψε τον Ντέιβις, τέλειωσε τη φάση στον αιφνιδιασμό).

Ο Τζρου Χόλιντεϊ είχε 22 πόντους και επτά ασίστ, ενώ ο Κρις Μίντλετον μέτρησε 20 και επίσης μοίρασε επτά τελικές πάσες.

Αυτή ήταν η δεύτερη σερί ήττα των Μπακς που ακολούθησε ένα θετικό 4-0, χάνοντας από τους Νετς και τους Λέικερς. Δηλαδή δύο βασικούς υποψήφιους του φετινού τίτλου στο ΝΒA

moserlx-gif-1
coffee-banner
loading...
error: Protected