Κατηγορίες
Super League 1 - Μεταγραφές

Δημοσίευμα κάνει λόγο για συμφωνία ΠΑΟΚ-Καγκάβα!

Τον Οκτώβριο οι επαφές του ΠΑΟΚ με τον Σίντζι Καγκάβα έγιναν γνωστές μέσω των ΜΜΕ και τώρα έστω και με καθυστέρηση ο Ιάπωνας ντύνεται στα «ασπρόμαυρα».

Όπως αναφέρει το Sportime, η συμφωνία ΠΑΟΚ – Καγκάβα αφορά 1,5 χρόνο συνεργασίας. Ο έμπειρος άσος τελικά πείστηκε να συνεχίσει την καριέρα του στον Δικέφαλο καθώς παρά το γεγονός πως περίμενε στην προηγούμενη μεταγραφική περίοδο μία πρόταση από Ισπανία ή Ιταλία, αυτό δεν έγινε και έτσι η Θεσσαλονίκη είναι ο επόμενος προορισμός της καριέρας του.

Ο 32χρονος μεσοεπιθετικός με τις σπουδαίες ποδοσφαιρικές παραστάσεις μπορεί να κάνει τη διαφορά στην Τούμπα και οι ιθύνοντες των Θεσσαλονικέων το γνωρίζουν πολύ καλά.

Ο Καγκάβα είναι 97 φορές διεθνής με την Ιαπωνία, έχοντας παράλληλα και 31 τέρματα ενώ φυσικά γνωστός σε παγκόσμιο επίπεδο είναι για την καριέρα του σε συλλογικό επίπεδο.

Με τη φανέλα της Ντόρτμουντ είχε μια εκπληκτική πρώτη θητεία τη διετία 2010-2012 και οι εμφανίσεις του ανάγκασαν τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να δαπανήσει 18 εκατομμύρια ευρώ το 2012 για να τον κάνει δικό της. Στο Ολντ Τράφορντ, ο Ιάπωνας είχε 57 ματς, 6 γκολ και 10 ασίστ. Δύο χρόνια αργότερα επέστρεψε στην Ντόρτμουντ, με τα χρώματα της οποίας έχει συνολικά 216 συμμετοχές, 60 γκολ και 55 ασίστ!

Η Σαραγόσα τον απέκτησε το καλοκαίρι του 2019 και στην Ισπανία κατέγραψε 36 συμμετοχές, 4 γκολ και 2 ασίστ. Στο παρελθόν έχει περάσει επίσης από Μπεσίκτας (14 συμ., 4 γκολ, 2 ασίστ) και Κερέζο Οσάκα (127 συμ., 57 γκολ 17 ασίστ).

Πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή με εκπληκτικά τεχνικά χαρακτηριστικά, μεγάλη ποιότητα και σπουδαία εμπειρία στο κορυφαίο ευρωπαϊκό επίπεδο.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected