Κατηγορίες
Super League 1 - Μεταγραφές

Παίρνει και Vladimir Bradonjic o ΠΑΟΚ (vid)

Κοντά στην απόκτηση του 21χρονου αριστερού εξτρέμ Βλάντιμιρ Μπράντονιτς βρίσκεται ο ΠΑΟΚ σύμφωνα με δημοσιεύματα του βοσνιακού Τύπου.

Οι Βόσνιοι παρουσιάζουν προχωρημένες τις επαφές της ομάδας του Πάμπλο Γκαρσία με την ομάδα του, την Ράντνικ τονίζοντας πως μέσα στις επόμενες μέρες ο 21χρονος θα ταξιδέψει στη Θεσσαλονίκη για να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο.

«Ο νεαρός Βόσνιος διεθνής, Βλάντιμιρ Μπράντονιτς θα εγκαταλείψει και επίσημα την Ράντνικ. Σύμφωνα με πληροφορίες η μεταγραφή του είναι πολύ κοντά στην πραγματοποίηση της και τις επόμενες ημέρες θα περάσει από ιατρικές εξετάσεις. Αν όλα πάνε καλά ο Μπράντονιτς θα ανακοινωθεί επίσημα από την μεγάλη ελληνική ομάδα του ΠΑΟΚ», τονίζεται χαρακτηριστικά.

Ο Μπράντονιτς μπορεί να αγωνιστεί και πίσω από τον φορ, ενώ στην τρέχουσα σεζόν μετρά 18 συμμετοχές σε πρωτάθλημα και Κύπελλο Βοσνίας. Μάλιστα έχει χρισθεί τρεις φορές διεθνής με την U-21 της Βοσνίας.

Οι πληροφορίες του gazzetta.gr από την Βοσνία αναφέρουν πως για τον Μπράντονιτς υπήρξε ενδιαφέρον από την Σαράγεβο, την σερβική Τσουκαρίτσκι, αλλά και συλλόγους από την Πολωνία με τον νεαρό ποδοσφαιριστή να προτιμά τον ΠΑΟΚ.

Ο Μπράντονιτς θεωρείται ο κορυφαίος ποδοσφαιριστής της Ράντνικ και ένα από τα κορυφαία ταλέντα στη βαλκανική χώρα. Η ομάδα του βρίσκεται μόλις δύο βαθμούς πάνω από την διακεκεκαυμένη ζώνη του βοσνιακού πρωταθλήματος.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected