Αθλήματα

Δύο στα δύο για τον Θάνο, “λύγισε” ο Σκορίλας

Ο Αριστοτέλης Θάνος έκανε το 2×2 στα προκριματικά της διοργάνωσης των 15.000 δολαρίων στο Κάιρο της Αιγύπτου και πλησίασε περισσότερο στο κυρίως ταμπλό. Στις λεπτομέρειες ηττήθηκε στον δεύτερο αγώνα του ο Αλέξανδρος Σκορίλας.

Όπως αναφέρει το tennisnews, ο Αριστοτέλης Θάνος επικράτησε του Luka Petrovic με 6-2, 6-2 και πήρε μια “καθαρή” πρόκριση για τον 3ο και τελευταίο γύρο των προκριματικών στο Futures των 15.000 δολαρίων του Καΐρου στην Αίγυπτο.

Πριν από τον Petrovic, o Θάνος είχε κερδίσει και τον Ιταλό Riccardo Deorsi, επίσης χωρίς να δυσκολευτεί, με 6-0, 6-3. Σήμερα θα διεκδικήσει την είσοδό του στο κυρίως ταμπλό, ενάντια στον Ρώσο Andrey Chepelev, No.3 στο ταμπλό και Νο.678 στην παγκόσμια κατάταξη της ATP.

Στον 2ο προκριματικό γύρο ολοκλήρωσε την προσπάθειά του ο Αλέξανδρος Σκορίλας, ο οποίος “άγγιξε” την πρόκριση και για τον 3ο γύρο, όμως ηττήθηκε χθες από τον Ιάπωνα Rimpei Kawakami, No.10 στο ταμπλό, με 7-6 (4), 5-7, 9-11, έπειτα από πολύ μεγάλη μάχη. Ο Σκορίλας είχε κερδίσει εύκολα στον πρώτο του αγώνα στο τουρνουά τον Αιγύπτιο Ahmed Abdelaal, με 6-0, 6-0.

Ήττα από την Konjuh για τη Βαλεντίνη

Η Βαλεντίνη Γραμματικοπούλου κοίταξε στα μάτια για ένα σετ την Ana Konjuh, πρώην Top 20 παίκτρια της WTA, αλλά δεν απέφυγε την ήττα.

Έναν πολύ δύσκολο αγώνα είχε η Βαλεντίνη Γραμματικοπούλου στην πρεμιέρα για το τουρνουά των 60.000 δολαρίων του Andrezieux-Boutheon στη Γαλλία, καθώς αντιμετώπισε μια από τις καλύτερες παίκτες της γενιάς της παγκοσμίως, την Ana Konjuh.

To παιχνίδι ήταν πολύ κλειστό στο 1ο σετ, όμως η 23χρονη Κροάτισσα κατάφερε να το πάρει στο tie-break και από εκεί και πέρα είχε το πάνω χέρι και έφτασε στη νίκη με 7-6 (3), 6-1 επί της Βαλεντίνης.

Η Konjuh, η οποία κατάφερε να φτάσει στο Νο.20 της παγκόσμιας κατάταξης της WTA στα 19 της χρόνια, αντιμετώπισε σοβαρούς τραυματισμούς τα τελευταία χρόνια, με αποτέλεσμα να πέσει στο Νο.477. Διεκδικεί από τα προκριματικά την είσοδό της στο δυνατό indoor τουρνουά του Andrezieux-Boutheon και σήμερα θα αντιμετωπίσει για τον τελευταίο προκριματικό γύρο την Urszula Radwanska, μια παίκτρια που επίσης έχει φτάσει πάρα πολύ ψηλά, έως το Νο.29 του κόσμου.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected