Football League

Δεν θα φορέσει τη φανέλα της ΑΕΠ Κοζάνης ο Τάκα Μοριμότο

Η κατάσταση που έχει διαμορφωθεί φέτος με τα πρωταθλήματα στην Ελλάδα, έχει αλλάξει άρδην τον προγραμματισμό των ομάδων και παράλληλα έχει αναγκάσει αρκετούς ποδοσφαιριστές να αναζητήσουν αλλού την τύχη τους.

Τρανταχτό παράδειγμα ο Τάκα Μοριμότι, ο Ιάπωνας άσος που ήρθε “μετά βαΐων και κλάδων” στην Ελλάδα για λογαριασμό της ΑΕΠ Κοζάνης, όμως η μέχρι στιγμής αναστολή του πρωταθλήματος της Football League δεν του έδωσε το δικαίωμα να αγωνιστεί σε επίσημο παιχνίδι.

Πριν λίγη ώρα, η ΠΑΕ της Κοζάνης ανακοίνωσε την αποχώρηση του από την ομάδα.

Αναλυτικά :

“Η ΠΑΕ ΑΕΠ ΚΟΖΑΝΗΣ αποχαιρετά τον παγκοσμίου φήμης ποδοσφαιριστή Τάκα Μοριμότο, που της έκανε την τιμή να φορέσει τα χρώματα της, έστω και για μερικούς μήνες, χωρίς να αγωνιστεί σε επίσημο πρωτάθλημα, αφού δυστυχώς πρωτάθλημα δεν διεξάγεται…

Η συνεχιζόμενη αβεβαιότητα για τη διεξαγωγή αυτού στη Football League, η απαγόρευση προπονήσεων εδώ και 3 μήνες και η λήξη των μεταγραφών σε άλλες χώρες στις 31 Ιανουαρίου, οδήγησαν τον ποδοσφαιριστή μας Τάκα Μοριμότο στην απόφαση να αποχωρήσει από την ΑΕΠ και να αναζητήσει ομάδα σε άλλη χώρα.

Η συνύπαρξη όλων μας με τον Τάκα ήταν μια υπέροχη εμπειρία γιατί μας δίδαξε πόσο σημαντική είναι για τον ποδοσφαιριστή η πειθαρχία και η προσήλωση στο στόχο, ακόμη και σε περιόδους πρωτόγνωρες όπως η τρίμηνη καραντίνα στο Νομό Κοζάνης.

Η επαγγελματική συνέπεια του, ο χαρακτήρας και η απλότητα του, μας υποχρεώνουν να τον θεωρούμε φίλο και μέλος της ΑΕΠ για πάντα.

Νοιώθουμε λύπη γιατί θα θέλαμε να είχαμε πρωτάθλημα και να τον βλέπουμε να τιμά τη φανέλα της ΑΕΠ σκοράροντας…

Δυστυχώς όμως, επειδή δεν ξέρουμε τι μας ξημερώνει στην Ελλάδα εξαιτίας της αβεβαιότητας που επικρατεί έως σήμερα, θεωρήσαμε σωστό και έχουμε την ικανοποίηση ότι τον βοηθάμε να βρεθεί σύντομα και πάλι στο φυσικό του χώρο, το γήπεδο…

Με την ελπίδα φυσικά να επιστρέψει σύντομα κοντά μας, ευχόμαστε στον Τάκα εις το επανιδείν”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected