Κατηγορίες
Basket

Συλλαλητήριο ερασιτεχνών παικτών και προπονητών για την παράταση στο “λουκέτο”

Βγαίνουν στους δρόμους οι παίκτες και οι προπονητές των μικρών κατηγοριών για να διαμαρτυρηθούν για τα δεινά που έχει επιφέρει το «λουκέτο» λόγω του Cpvid-19 και να ζητήσουν να επιστρέψουν στη δράση.

Οι παίκτες και οι προπονητές των εθνικών πρωταθλημάτων μαζί με τους συναδέλφους τους από το ποδόσφαιρο έφτιαξαν μια ομάδα στο Facebook και σε post που έκαναν ανέφεραν ότι διοργανώνουν συλλαλητήριο για την Παρασκευή 5/2 στις 12 το μεσημέρι έξω από την ΓΓΑ και ζήτησαν να έρθουν στο πλευρό τους αθλητές και κόουτς από όλα τα αθλήματα!

Μάλιστα το ραντεβού ήταν αρχικά για άλλο Υπουργείο, αλλά οι υπεύθυνοι που διαχειρίζονται την σελίδα αυτή στο Facebook, ανέφεραν ότι το μέρος άλλαξε και η διαμαρτυρία θα γίνει στην Γενική Γραμματεία Αθλητισμού.

Αναλυτικά :

«Το μέρος συνάντησης άλλαξε θα γίνει στην γενική γραμματεία αθλητισμού γιατί υπάρχει πιθανότητα να έρθουν και αναρχικοί στα Εξάρχεια και να μας το χαλάσουν! Ο ΚΑΘΕ ΑΘΛΗΤΉΣ ΝΑ ΦΟΡΆΕΙ ΤΗΝ ΕΜΦΆΝΙΣΗ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΊΟΥ ΤΟΥ ! ΝΑ ΕΊΣΤΕ ΌΛΟΙ ΕΚΕΊ»

Ήδη υπάρχει τεράστια κινητικότητα για το όλο θέμα και πολλοί παίκτες και προπονητές σπεύδουν να γίνουν μέλη της ομάδας αυτής και φυσικά ενημερώνουν συναδέλφους τους και ετοιμάζονται να δώσουν δυναμικό παρών στο συλλαλητήριο που θα γίνει την Παρασκευή 5 Φεβρουαρίου στην ΓΓΑ στην Αθήνα.

Βέβαια το υφυπουργείο Αθλητισμού και η ΓΓΑ πίεζαν όσο δεν πάει για να ξεκινήσει η σεζόν και πάλι, αλλά τελικά η Επιτροπή Λοιμωξιολόγων αποφάσισε χθες να μην βγει το «λουκέτο» στον Αθλητισμό, η Κυβέρνηση δέχτηκε την εισήγησή τους και έτσι το «lockdown» παρέμεινε μέχρι νεωτέρας.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected