Κατηγορίες
Super League 2

Δεύτερη εκτός έδρας νίκη για τον Διαγόρα

Με…φόρα από την περσινή επιτυχημένη σεζόν στη Football League μπήκε στη φετινή σεζόν ο Διαγόρας.

Η ομάδα του Σάκη Θεοδοσιάδη, παίζοντας έξυπνα στη Δράμα, επικράτησε με 2-0 της Δόξας και σημείωσε τη δεύτερη φετινή νίκη, επίσης εκτός έδρας.

Οι “κυανέρυθροι” παρουσιάστηκαν διαβασμένοι στον αγωνιστικό χώρο και με επιθετικές αιχμές τους Μπαστακό και Γεωργίου, δυσκόλεψε αρκετά τους Δραμινούς.

Τα γκολ για τους φιλοξενούμενους σημείωσαν οι Μπαστακός (15′) και Κοντοχρήστος στο 68′ με εξαιρετική εκτέλεση φάουλ.

Το φιλμ

15′ ΓΚΟΛ! Διαδοχικά σουτ Λινάρδου και Γεωργίου, η μπάλα έφτασε στον αμαρκάριστο Μπαστακό ο οποίος άνοιξε το σκορ για τους “κυανέρυθρους” (0-1)

28′ Μεγάλη ευκαιρία για τον Διαγόρα να διπλασιάσει τα τέρματα του. Ο Αλάεθ πέρασε την κάθετη πάσα για τον Μπαστακό, ο τελευταίος δεν μπόρεσε να νικήσει για δεύτερη φορά τον Στεφανάκο.

30′ Η πρώτη επίσκεψη της Δόξας στα καρέ του Τσέλιου, ο Μπολάκης έκανε το σουτ η μπάλα μόλις άουτ.

31′ Ο Μενσά έκανε τη σέντρα, ο Σαμπανίδης έπιασε την κεφαλιά, μπλόκαρε ο τερματοφύλακας του Διαγόρα.

Δυνατά ξεκίνησε στο δεύτερο μέρος η Δόξα και στο 47′ ο Μενσά έκανε το σουτ αλλά η μπάλα πέρασε άουτ.

Στο 50′ ο Διαγόρας έφτασε κοντά στο γκολ. Ο Κοντοχρήστος έκανε το γύρισμα για τον Λινάρδο, οποίος έκανε το σουτ από το ύψος του πέναλτι, η μπάλα βρήκε στο σώμα του Μπαστακού και απομακρύνθηκε

Στο 54′ απειλεί ξανά ο Διαγόρας. Ο Κοντοχρήστος έκανε τη σέντρα, ο Στεφανάκος δεν έδιωξε σωστά και ο Μπαστακός από κοντά δεν μπόρεσε να πετύχει το 0-2.

68′ ΓΚΟΛ! Εξαιρετική εκτέλεση φάουλ του Κοντοχρήστου, η μπάλα στην αριστερή γωνία και στα δίχτυα του Στεφανάκου (0-2)

83′ Πολύ καλό σουτ από τον Μαυρία, λίγο δίπλα από την εστία του Τσέλιου η μπάλα

Συνθέσεις

Δόξα Δράμας (Θανάσης Κολιτσιδάκης): Στεφανάκος, Σπυρόπουλος (79′ Βουγιάκλιγια), Μπολάκης, Κουκόλης, Παπαργυρίου, Κόντος (58′ Μπελεβώνης), Μενσά (85′ Παρασκευάς), Φυτόπουλος (58′ Αγγελόπουλος), Χάμοντ (79′ Μαρινάκης), Μαυριάς, Σαμπανίδης.

Διαγόρας Ρόδου (Σάκης Θεοδοσιάδης): Τσέλιος, Σανδραβέλης, Κοντοχρήστος, Ρουγκάλας, Σελινιωτάκης, Ντοριβάλ, Μασούρας (85′ Τσιαντούλας), Αλάεθ (78′ Δημήτρουλας), Μπαστακός (72′ Σμυρλής), Λινάρδος (72′ Αυγενικού), Γεωργίου (78′ Μανωλάκης)

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected