Super League 2

Πήρε τη νίκη κόντρα στον μαχητικό ΟΦΙ ο Ιωνικός (vids)

Σπουδαίο ματς στη Νίκαια, ανάμεσα σε δύο ομάδες που κυνήγησαν εξίσου τη νίκη.

Στο τέλος όμως χαμογέλασε ο Ιωνικός, που πέτυχε τη δεύτερη φετινή του νίκη και έδειξε σημάδια αγωνιστικής βελτίωσης, παρά το γεγονός πως στο σημερινό ματς έχασε τη συνοχή του λόγω των δύο αναγκαστικών αλλαγών στο πρώτο ημίχρονο.

Από την άλλη πλευρά, η ομάδα της Ιεράπετρας εμφάνισε σημαντικά προτερήματα και είχε καλύτερη εικόνα σε σχέση με τα προηγούμενα ματς.

Η πρώτη καλή στιγμή ήταν και το πρώτο γκολ του αγώνα. Στο 14′ ο Ματσούκας εκτέλεσε το κόρνερ, η μπάλα κατέληξε έξω από την περιοχή και εκεί ο Πλατέλλας με ωραίο πλασέ άνοιξε το σκορ

Ο Ιωνικός ήταν αισθητά καλύτερος στα πρώτα λεπτά και είχε την υπεροχή αλλά και τον πλήρη έλεγχο τόσο του παιχνιδιού όσο και του ρυθμού του.

Από το 30′ όμως και μετά, ο ΟΦΙ ισορρόπησε και στο 35′ μετά από σέντρα του Αρναούτογλου, ο Μπαράτα έκανε το σουτ μέσα από τη περιοχή αλλά η μπάλα κόντραρε στον Ομάρ και απομακρύνθηκε σε κόρνερ. Στο κόρνερ, ο Μπαράτα επωφελήθηκε της κακής απομάκρυνσης των αμυντικών και με σουτ απείλησε την εστία του Ιωνικού.

Η πίεση των φιλοξενούμενων καρποφόρησε στο 42′ όταν ο εξαιρετικός σήμερα Μπαράτα έκανε το σουτ από το ύψος της περιοχής και ισοφάρισε.

Στο 45′ μάλιστα ο ΟΦΙ έφτασε κοντά στην ανατροπή όταν από την κάθετη του Γκίνη, ο Μπαράτα δεν μπόρεσε να “σπρώξει” τη μπάλα στα δίχτυα του Ιωνικού, που ήταν φανερά αποσυντονισμένος μετά και τις δύο αναγκαστικές αλλαγές.

Η πρώτη φάση του δευτέρου μέρους καταγράφηκε στο 56′ όταν ο Μουστάκης έκανε τη σέντρα από αριστερά και ο Αμπούντ-Ομάρ με κεφαλιά από το ύψος της μικρής περιοχής, έβαλε ξανά τον Ιωνικό μπροστά στο σκορ.

Στο 68′ ο Ρόλε απείλησε για το 3-1 αλλά ο Παπαδόπουλος μπλόκαρε και ακολούθησαν δύο καλές στιγμές από τον ΟΦΙ για να ισοφαρίσει. Στο 71′ το σουτ του Μπαράτα απομάκρυνε ο Αναγνωστόπουλος και στο 73′ ο τερματοφύλακας του Ιωνικού απέκρουσε την κεφαλιά του Σμίλτου.

Στο 77′ ο Πλατέλλας σούταρε έξω απο τη περιοχή, όμως η μπάλα κατέληξε λίγο άουτ και η τελευταία φάση του αγώνα ήταν στο 86′ όταν ο Πλατέλλας εκτέλεσε το φάουλ και ο Φαζός από το σημείο του πέναλτι σούταρε αλλά η μπάλα κόντραρε στα σώματα και απομακρύνθηκε σε κόρνερ.

Συνθέσεις

Ιωνικός (Δημήτρης Σπανός) : Αναγνωστόπουλος, Μουστάκης, Κύργιας (25′ λ.τ. Φαζός), Φουρλάνος (43′ λ.τ. Τσιριγώτης), Αμπούντ-Ομάρ, Κόρμπος, Γκοτσούλιας, Ρόλε, Ματσούκας, Πλατέλλας, Κάστρο

ΟΦ Ιεράπετρας (Μανώλης Παπαματθαιάκης): Παπαδόπουλος, Μασουέρο, Σμίλτος, Καψάλης (70′ Ντάλα Κόστα), Ζήσης, Λεμονής (70′ Πριόνας), Αρναούτογλου (55′ Φουάσης), Βογιατζής (62′ Χατζηπιρπιρίδης), Γκίνη, Φρέιτας, Κούστα (70′ Τσακμάκης)

videos : grandsport.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected