Κατηγορίες
Συνεργάτες

Μπάμπης Πεΐδης : “Αξιοποιήστε επιτέλους τους Πρωταθλητές Ευρώπης. Δώστε τους τα κλειδιά της ΕΠΟ να δούμε ξανά ποδόσφαιρο”

Γράφει ο Μπάμπης Πεΐδης, συνεργάτης, πρώην ποδοσφαιριστής και διαχειριστής του pieriasport-news.gr

 

Έχουν τρελαθεί οι “αιώνιοι” μεγαλοπαράγοντες του ελληνικού ποδοσφαίρου στο άκουσμα της απόφασης να αναλάβει την προεδρία της ΕΠΟ ο Ζαγοράκης.

Παρελαύνουν καθημερινά με τοποθετήσεις τους στα κανάλια, τις εφημερίδες και τις ιστοσελίδες, όλοι αυτοί που έχουν φέρει το ποδόσφαιρο της χώρας μας, στη σημερινή του απαξιωτική κατάσταση.

Μιλούν για κυβερνητική παρέμβαση, όλοι αυτοί που με την ανοχή των κυβερνήσεων εδώ και τόσα χρόνια, ασελγούν και διασύρουν το άθλημα. Δε θέλουν κάτι διαφορετικό από αυτό που πρεσβεύουν και μας… σερβίρουν τόσα χρόνια αλλά θεωρώ πως ίσως να ήρθε η ώρα να αποκτήσει η ΕΠΟ έναν πρόεδρο, που θα έχει τη δική του άποψη, θα σέβεται τον εαυτό του και το όνομα του σαν πρωταθλητής Ευρώπης, δε θα εκφράζει τα… σκοτάδια και το επιβαρυμένο παρελθόν του ποδοσφαίρου μας, θα είναι πανελλήνια γνωστός με ηγετικές ικανότητες, ισχυρός και ικανός να αλλάξει προς το καλύτερο, την καταθλιπτική και γκρίζα εικόνα του ποδοσφαίρου μας.

Δε θα πω κάτι άλλο για “όλους αυτούς”. Μια ματιά στο κατά εικόνα τους ποδόσφαιρό μας, θα αποτυπώσει όλη τη σημερινή κατάσταση…

ΦΤΑΝΕΙ ΟΜΩΣ ΟΛΟ ΑΥΤΟ – ΤΕΛΟΣ, πρέπει να μπει ένα οριστικό τέλος στην κατάντια.

Θα είναι τέλειο και θα γεμίσει ελπίδες για ένα καλύτερο ποδοσφαιρικό αύριο σε όλους μας, αν πάρει δίπλα του ο Ζαγοράκης, τους Καραγκούνη, Γιαννακόπουλο, Τσιάρτα, Νικολαΐδη, Μπασινά, Βρύζα, Χαριστέα κ.α, αλλάζοντας τα πάντα στην ομοσπονδία και ξεριζώνοντας το κακό οριστικά, χτίζοντας επάνω σε νέες, στέρεες και υγιείς βάσεις το ποδόσφαιρο μας.

Και για να υπάρχει τεχνοκρατικά η υποστήριξη, να βάλει δίπλα του τον Παυσανία γραμματέα. Πες του Παπανικολάου τι θέλεις να κάνει και πια ΕΠΟ θέλεις να έχεις και όλα θα πάρουν το δρόμο τους. Με στόχο, όραμα, πρόγραμμα, υπομονή και δουλειά, τα αποτελέσματα θα έρθουν και μάλιστα σύντομα! Ο Παυσανίας έχει ποιότητα σαν άνθρωπος, γνωρίζει πολύ καλά το ποδόσφαιρο και ακόμη καλύτερα την ΕΠΟ. Του δείχνεις την κατεύθυνση κι αυτός θα βρει τον τρόπο να σε πάει στον προορισμό.

Με κυβερνητική παρέμβαση ή όχι, είναι ξεκάθαρα η μεγαλύτερη ευκαιρία που έχει το άθλημα στην Ελλάδα, για να ξεφύγει από την απαξίωση και να περάσει σε μια άλλη διάσταση πιο ενθαρρυντική και ασφαλής για παίκτες, προπονητές και φιλάθλους, πιο βιώσιμη και ελκυστική για μελλοντικούς παράγοντες που θέλουν να επενδύσουν και τέλος πιο πειστική σε UEFA, FIFA και αντιπάλους, οι οποίοι πλέον θα έχουν συνομιλητές τους, τους ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ ΕΥΡΩΠΗΣ 2004!

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected