Κατηγορίες
Football League - Super League 1 - Super League 2 - Γ Εθνική / Τοπικά

Μια συλλογή διαφορετική από τις άλλες : Όταν έχεις μεράκι και…τρέλα! (photos)

O φίλος και συνεργάτης του sportsup.gr, Βαγγέλης Μυλώβας αποφάσισε μέσα στην περίοδο της καραντίνας να κάνει ένα ξεκαθάρισμα στη συλλογή του με τις εμφανίσεις ομάδων ποδοσφαίρου, που συλλέγει από μικρό παιδί, να τις ομαδοποιήσει και το αποτέλεσμα είναι πραγματικά εντυπωσιακό.

Οι φωτογραφίες που μας έστειλε έχουν ένα μεγάλο μέρος της συλλογής του από σωματεία από όλη την Ελλάδα. Τις έχει χωρίσει σε σωματεία που έχουν αγωνιστεί στην Α Εθνική, από το 1960 μέχρι σήμερα, τα σωματεία που έχουν φτάσει μέχρι τη Β’ Εθνική από το 1980 μέχρι σήμερα και κατόπιν τις έχει χωρίσει με γεωγραφικά κριτήρια. (Αθήνα, Πειραιάς, Θεσσαλονίκη, Βόρεια και κεντρική Ελλάδα, Πελοπόννησος, Κρήτη, Νησιά)

Αν δεν υπάρχει η φανέλα του σωματείου σας και θέλετε να τη στείλετε στον Βαγγέλη, δεν έχετε παρά να επικοινωνήσετε μαζί του στο facebook (Vangelis Mylovas) ή στο τηλέφωνο 6942426241.

‘Όλες οι φανέλες της συλλογής ΔΕΝ είναι προς εμπορική εκμετάλλευση. Είναι μεράκι, είναι αγάπη, και σεβασμός στα σωματεία και στον ιδρώτα που έχουν χύσει για να διατηρήσουν τις αρχές, τις αξίες και τις ιδέες τους. Μοναδικός στόχος είναι να καταφέρουν να εκτεθούν για καλό σκοπό μετά το τέλος της καραντίνας, ενώ απώτερος σκοπός του ίδιου είναι να καταφέρει να στεγαστούν μόνιμα σε ένα χώρο.

Σε ένα μουσείο ποδόσφαιρου και φανέλας. Ένα χώρο που θα προβάλλει την αθλητική παιδεία, την ευγενή άμιλλα και τον ποδοσφαιρικό πολιτισμό. Με φιλανθρωπική δράση, να είμαστε ξεκάθαροι.

Κάθε φανέλα είναι ιερή και δεν αποτελεί αντικείμενο προς πώληση και κέρδος.

Παρακάτω μπορείτε να απολαύσετε την, αν μη τι άλλο, εντυπωσιακή συλλογή του!

Α Εθνική (από το 1960 μέχρι σήμερα)

Β Εθνική (από το 1960 μέχρι σήμερα)

Βόρεια και Κεντρική Ελλάδα

Κρήτη

Πελοπόννησος

Νησιά

ΕΠΣ Μακεδονίας, ΕΠΣ Αθηνών, ΕΠΣ Πειραιώς, Κύπρος

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected