Κατηγορίες
Super League 2

Χρήστος Κουκόλης : “Δεν υπάρχει χρόνος για δεύτερες σκέψεις”

Η Δόξα γνώρισε την εντός έδρας ήττα (0-2) στη Δράμα από το Διαγόρα παρουσιάζοντας άσχημη εικόνα και ο Ημαθιώτης αμυντικός των Μαυραετών, Χρήστος Κουκόλης δεν έψαξε να βρει δικαιολογίες.

«Η αλήθεια είναι ότι γίνονται φάσεις όπου το λάθος το πληρώνουμε γρήγορα. Αυτό επηρεάζει την ψυχολογία μας. Δεν θέλω να πω δικαιολογίες για τον αγωνιστικό ρυθμό, αν και είναι αλήθεια. Αυτό που πρέπει να κάνουμε τώρα είναι να δουλέψουμε γιατί το πρωτάθλημα είναι δύσκολο και πρέπει να ανταποκριθούμε σε αυτές τις δυσκολίες και στα συνεχόμενα παιχνίδια.

Σε σχέση με το παιχνίδι με τα Τρίκαλα πιστεύω ότι ήμασταν πιο βελτιωμένοι. Εκεί παίξαμε το πρώτο μας παιχνίδι και οι αντίπαλοι το τέταρτο. Σήμερα ήμασταν βελτιωμένοι αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι ήμασταν καλοί. Το αντιλαμβανόμαστε αυτό όλοι. Δεν υπάρχει χρόνος για δεύτερες σκέψεις. Πρέπει να γίνουμε οπωσδήποτε καλύτεροι για την συνέχεια.

Το ηθικό της ομάδας δεν πρέπει να πτοηθεί από τις δύο ήττες. Πρέπει να κοιτάξουμε το επόμενο παιχνίδι, πρέπει να μειώσουμε τα λάθη και πιστεύω να τα καταφέρουμε.

Για το θέμα των συναδέλφων της Football League, αυτό που συμβαίνει πρέπει σταματήσει. Πρέπει να καταλάβουν ότι τα παιδιά που παίζουν σε αυτή την κατηγορία έχουν οικογένειες και δεν πρέπει να παίζουν με τις οικογένειες τους. Δεν μπορεί να παίζουν οι δύο πρώτες κατηγορίες και να μην παίζει η τρίτη, αφού το υγειονομικό πρωτόκολλο είναι το ίδιο. Είναι η δουλειά τους το ποδόσφαιρο και αν δεν παίζουν δεν έχουν δουλειά και δεν έχουν οικονομικούς πόρους».

*απόδοση : FL News

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected