Διάφορα - Συνεργάτες

Νέα σειρά επιμορφώσεων. Λάβε πιστοποίηση στις δεξιότητες του μέλλοντος!

ΤΑ ΑΠΟΛΥΤΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΨΗΦΙΑΚΗΣ ΕΠΟΧΗΣ

Χθες ήταν επιλογή, σήμερα είναι ανάγκη!

Επιμορφώσου και εναρμονίσου με τη σύγχρονη κοινωνικοοικονομική πραγματικότητα. Πρόλαβε τις αλλαγές που επιφέρει ο ψηφιακός κόσμος και γίνε ανταγωνιστικός στον εργασιακό τομέα. Με τη συνδυαστική παρακολούθηση σεμιναρίων, εξασφαλίζεις χαμηλά δίδακτρα και βγαίνεις κερδισμένος. Κλείσε μία θέση άμεσα.

Τα σεμινάρια, όντας δημοσίου φορέα, προσφέρουν μοριοδότηση σύμφωνα με την εκάστοτε νομοθεσία και το περιεχόμενο προκηρύξεων ΑΣΕΠ ή άλλων Δημόσιων Φορέων.

 

Περίοδος αιτήσεων έως 26/2/2021

Έναρξη επόμενων τμημάτων: 01/03/2021

 

Δηλώστε συμμετοχή εδώ.

 

1.Ψηφιακός Μετασχηματισμός Επιχειρησιακών Διαδικασιών( 240 ώρες/4 μήνες)

 

Στόχος του συγκεκριμένου σεμιναρίου είναι να φέρει σε επαφή τους συμμετέχοντες με τον νέο τρόπο λειτουργίας των οργανισμών, να αναδείξει την ανάγκη της ψηφιακής αποτύπωσης των οργανισμών/ επιχειρήσεων προκειμένου να ανταποκριθούν στις νέες απαιτήσεις, να παρουσιάσει τα εργαλεία ψηφιακού μετασχηματισμού των επιχειρησιακών διαδικασιών και να υποδείξει ευκαιρίες βιώσιμης ανάπτυξης στο νέο ψηφιακό γίγνεσθαι.

 

  1. Διοίκηση Επιχειρήσεων (240 ώρες/4μήνες)

 

Τα Σεμινάρια στη Διοίκηση Επιχειρήσεων (SBA) αποτελούν ένα πρόγραμμα εισαγωγής στον κόσμο της διοίκησης των επιχειρήσεων. Στόχος του προγράμματος είναι να εφοδιάσει το στέλεχος επιχειρήσεων με όλα τα βασικά εργαλεία που χρειάζεται να γνωρίζει ώστε να αποκτήσει το ανταγωνιστικό πλεονέκτημα στην εργασία του. Για το λόγο αυτό το πρόγραμμα επικεντρώνεται στην εκμάθηση των βασικών εργαλείων διοίκησης από όλο το φάσμα της διοίκησης (μάνατζμεντ, μάρκετινγκ, ποσοτικές μεθόδους, λογιστική/  χρηματοοικονομική κ.α.) ώστε ο σπουδαστής να αναπτύξει όλες τις απαιτούμενες δεξιότητες.

 

  1. Τραπεζική Διοίκηση (240 ώρες / 4 μήνες)

 

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε επαγγελματίες που φιλοδοξούν να σταδιοδρομήσουν σε τράπεζες και σε δημόσιους υπαλλήλους που ασχολούνται με τράπεζες στο πλαίσιο των καθηκόντων τους. Το παγκόσμιο τραπεζικό σύστημα είναι ένα σύστημα ιδιαίτερα περίπλοκο το οποίο είναι νευραλγικής σημασίας για τη δυναμική της παγκόσμιας οικονομίας, ρυθμίζεται από ένα πλέγμα κανονισμών που στοχεύουν στην προστασία της εύθραυστης σταθερότητάς του και αλλάζει συνεχώς. Στην Ελλάδα, η δημοσιονομική και η επακόλουθη τραπεζική κρίση φέρνουν ριζικές αλλαγές στη διάρθρωση του τραπεζικού συστήματος, στο στρατηγικό προσανατολισμό των τραπεζών και στα χαρακτηριστικά του εργατικού δυναμικού.

 

  1. Κοινωνική Χρηματοοικονομική (240 ώρες / 4 μήνες)

 

Το σεμινάριο απευθύνεται σε δημόσιους υπαλλήλους που εργάζονται σε υπηρεσίες σχετικές με την κοινωνική και αλληλέγγυα οικονομία, σε εργαζόμενους τραπεζών καθώς και σε εργαζόμενους σε οργανισμούς της κοινωνικής οικονομίας και της κοινωνικής επιχειρηματικότητας. Συγκεκριμένα, το σεμινάριο απευθύνεται σε εργαζόμενους σε Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις, Σωματεία, Φιλανθρωπικά Ιδρύματα, Κοινωνικές Συνεταιριστικές Επιχειρήσεις, Συνεταιρισμούς, τράπεζες και δημόσιες υπηρεσίες.

Κάντε κλικ στους τίτλων των προγραμμάτων και μάθετε περισσότερα.

 

Πληροφορίες:
Τηλέφωνο (help desk 10:00πμ – 16:00μμ): 210 3003913 | Fax: 210 3005043
E-mail: info@diaviou-mathisi.gr | Web site: www.diaviou-mathisi.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected