Κατηγορίες
Super League 2

“Έσπασε το ρόδι” ο Απόλλων Λάρισας, στο ντεμπούτο Φραντζέσκου

Την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα πανηγύρισε ο Απόλλων Λάρισας, χάρη στο 3-0 επί του Καραϊσκάκη Άρτας.

Στο ντεμπούτο του Κώστα Φραντζέσκου στον “κυανόλευκο” πάγκο, ο Κλάους Αθανασιάδης πέτυχε το πρώτο του γκολ με την ομάδα και τον ακολούθησαν στο σκοράρισμα οι Μπάμπης και Μπαστιάνος.

Μετά από ένα πολύ μέτριο μισάωρο στον αγώνα, ο Απόλλων ήταν αυτός που άρχισε να επισκέπτεται με αξιώσεις τα καρέ του Σοϊλεμέζογλου.

Στο 37′ ο Σκούπρα έκανε το σουτ μέσα από την περιοχή αλλά απέκρουσε ο τερματοφύλακας του Καραϊσκάκη.

Στο αμέσως επόμενο λεπτό, ο Γιάκος εκτέλεσε το φάουλ από καλή θέση, η μπάλα στην εξωτερική πλευρά των διχτύων.

Η πίεση του Απόλλωνα καρποφώρησε στο 41′. Ο Μπαλογιάννης εκτέλεσε το φάουλ, ο Μόρας πήρε την κεφαλιά, ο Σοϊλεμέζογλου απέκρουσε προσωρινά, όμως στην επαναφορά ο Αθανασιάδης βρήκε για πρώτη φορά φέτος τον δρόμο προς τα δίχτυα.

Η τελευταία φάση του πρώτου ημιχρόνου καταγράφηκε στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων όταν ο Μπαλογιάννης ελίχθηκε μέσα στη μεγάλη περιοχή αλλά το σουτ που επιχείρησε κατέληξε πάνω από τα δοκάρια.

Ο Απόλλων έβαλε τις βάσεις για το σημερινό τρίποντο μόλις στο πρώτο λεπτό του δευτέρου μέρους. Ο Μπάμπης βρέθηκε εντελώς αμαρκάριστος στο ύψος της μεγάλης περιοχής και με δυνατό σουτ νίκησε τον Σοϊλεμέζογλου.

Στο 56′ ο τερματοφύλακας του Καραϊσκάκη αποσόβησε σωτήρια το επικίνδυνο γύρισμα του Μπαλογιάννη.

Στο 59′ ο Απόλλων έφτασε πολύ κοντά στο 3-0 όταν σε σχεδόν κενή εστία ο Λύταινας έχασε αυτό που δε χάνεται!

Στο 83′ οι γηπεδούχοι πέτυχαν και τρίτο τέρμα όταν ο Παπανίκου έκανε το λάθος, ο Μπαστιάνος βγήκε στο τετ α τετ και πλάσαρε πλασάρει εύστοχα τον Σοϊλεμέζογλου.

Στο 85′ ο πορτιέρο του Καραϊσκάκη έκανε πολύ καλή επέμβαση σε σουτ του Λύταινα.

Συνθέσεις

Απόλλων Λάρισας (Κώστας Φραντζέσκος) : Αστράς, Σκούπρα, Μόρας (80′ Γκόλιας), Καρίκι, Μπούσης, Λίταινας (86′ Καμπέρης), Μπάλλας (86′ Χατζητερζόγλου), Μπάμπης, Μπαλογιάννης (62′ Μπαστιάνος), Γιάκος, Αθανασιάδης (80′ Νύκταρης).

Καραϊσκάκης Άρτας (Βασίλης Αργυρίου) : Σοϊλεμέζογλου, Παπανίκου, Θεολόγου, Φαν Ίπερεν (72′ Ρούνεϊ), Τάμπας, Λόβριτς, Ρουμπανγκουκά (60′ Κλιγγόπουλος), Δερμιτζάκης (60′ Κορέλας), Μαραθωνίτης (46′ Γυφτοκώστας), Μπεκατώρος (25′ λ.τ. Γαλεάδης), Δούμτσιος

φωτ. athleticlarissa.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected