Κατηγορίες
Super League 2

Με ανατροπή τα Τρίκαλα, 2-1 στα Χανιά!

Μεγάλη νίκη για τα Τρίκαλα στα Χανιά και μάλιστα με ανατροπή στα τελευταία λεπτά!

Η ομάδα του Απόστολου Χαραλαμπίδη, που έχει πραγματοποιήσει εξαιρετικό ξεκίνημα παρότι νεοφώτιστη στη Super League 2, αναχωρεί από τα Χανιά με μια σπουδαία νίκη που τη φέρνει στην τρίτη θέση της βαθμολογίας.

Οι Κρητικοί προηγήθηκαν στο πρώτο ημίχρονο με εύστοχο πέναλτι του Διαμαντόπουλου, όμως τα Τρίκαλα δεν πτοήθηκαν και με τέρματα των Σουλιώτη και Αλμπάνη σε διάστημα δύο λεπτών έκαναν την ανατροπή!

H πρώτη καλή στιγμή στο ματς ανήκει στα Τρίκαλα και συγκεκριμένα στο 8ο λεπτό όταν από τις κόντρες στην άμυνα των Χανίων, η μπάλα έφτασε στον νεοαποκτηθέντα Βασίλη Φασίδη, ο οποίος όμως από το ύψος της μικρής περιοχής, έστειλε τη μπάλα ψηλά.

Στο 21′ ήταν η σειρά των Χανίων όταν ο Βασιλόγιαννης πάτησε περιοχή, έκανε το σουτ όμως ο Γιακουμής ήταν σε ετοιμότητα και απέκρουσε.

Στο 30′ ο Πέλκας έπιασε την κεφαλιά μετά από φάουλ του Παπαγεωργίου, η μπάλα άουτ.

Στα 39′ τα Χανιά κέρδισαν πέναλτι, όταν ο Βασιλόγιαννης έκανε το σουτ, ο Σουλιώτης έβαλε το χέρι του και ο διαιτητής έδειξε την άσπρη βούλα.

Την εσχάτη των ποινών εκτέλεσε ο Διαμαντόπουλος, ο οποίος σημάδεψε την αριστερή γωνία του Γιακουμή.

Η πρώτη ευκαιρία στο δεύτερο μέρος ανήκει στα Χανιά και συγκεκριμένα στο 59′ όταν ο Παναγιωτούδης έκλεψε την μπάλα, έφτασε κοντά στην περιοχή των Τρικάλων, όμως το σουτ του κατέληξε άουτ.

Στο 82′ τα Τρίκαλα έφεραν το ματς στα ίσια, όταν ο Παπαγεωργίου εκτέλεσε το φάουλ και ο Σουλιώτης με δυνατή κεφαλιά νίκησε τον Κουτζαβασίλη.

Σαν να μην έφτανε αυτό για τους γηπεδούχους, ο ΑΟΤ έκανε την ανατροπή στο αμέσως επόμενο λεπτό με σκόρερ τον νεοεισελθόντα Λάζαρο Ελευθεριάδη!

Συνθέσεις

ΠΑΕ Χανιά (Αλέκος Βοσνιάδης): Κουτζαβασίλης, Αναστασόπουλος, Ανδρέου, Ζιούλης, Σωτηράκος, Πλέγας (88′ Βρεττός), Παναγιωτούδης, Κάρλος (65′ Μασένα), Σουντουρά (57′ λ.τ. Μπραμπίγια), Βασιλόγιαννης (88′ Κάσος), Διαμαντόπουλος.

Τρίκαλα (Απόστολος Χαραλαμπίδης): Γιακουμής, Ριζογιάννης, Σουλιώτης, Πιαστόπουλος, Σταματής (79′ Σιλβάνο), Νιάρος, Κεχαγιάς (72′ Ελευθεριάδης), Παπαγεωργίου, Σκόνδρας (64′ Αλμπάνης), Πέλκας (79′ Ντιαλόσι), Φασίδης (46′ Ευθυμίου)

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected