Κύπελλο Ελλάδος

“Δια πυρός και σιδήρου” ο ΠΑΟΚ, 5-2 τη Λαμία

Με πολλά προβλήματα στην άμυνα, ο ΠΑΟΚ πήρε προβάδισμα πρόκρισης στη Λαμία, χάρη στα δύο γκολ στα τελευταία λεπτά.

Ο “δικέφαλος” δυσκολεύτηκε σε μεγάλο βαθμό από την ομάδα του Μιχάλη Γρηγορίου, που ισοφάρισε δύο φορές στα πρώτα 25 λεπτά και θα μπορούσε να το πράξει μία ακόμη σε πολύ καλή στιγμή με τον νεοαποκτηθέντα Γκαζαριάς.

Όμως, η δεδομένη ποιότητα των παικτών του ΠΑΟΚ, αποδείχτηκε στο κατάλληλο χρονικό σημείο και από το 67′ όταν ο Τζόλης έδωσε ξανά το προβάδισμα, ο δείκτης του σκορ ανέβηκε στο 5-2.

Το πρώτο τέρμα των “ασπρόμαυρων” πέτυχε ο Τζόλης στο 6΄και ο Αντέτζο ισοφάρισε πέντε λεπτά αργότερα. Ο Σβαμπ στο 16′ έδωσε και πάλι το προβάδισμα στους γηπεδούχους, όμως και πάλι η Λαμία βρήκε τη λύση και με τον Μπεχαράνο (24′) έφερε το ματς στα ίσια.

Με το δεύτερο προσωπικό τέρμα, ο Τζόλης έκανε το 3-2 στο 67′ και στο 82′ ο Ροντρίγκο με ένα όμορφο τέρμα, ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 4-2.

Το τελικό 5-2 διαμόρφωσε ο Κρμέντσικ στο 88”

Συνθέσεις

ΠΑΟΚ (Πάμπλο Γκαρσία) : Πασχαλάκης, Ροντρίγκο, Βιερίνια, Ίνγκασον, Κρέσπο, Τσιγγάρας, Σβαμπ (66′ Ελ Καντουρί), Τζόλης (90+2′ Νινούα), Ζίφκοβιτς (80′ Μουργκ), Ουάρντα (79′ Καγκάβα), Σφιντέρσκι (65′ Κρμέντσικ)

Λαμία (Μιχάλης Γρηγορίου) : Θεοδωρόπουλος, Σαραμαντάς, Προβυδάκης, Βύντρα, Αντέτζο, Μπεχαράνο, Παλαβαντισβίλι (69′ Ασίγκμπα), Γκαζαριάν (89′ Τζέιμς), Ρόμανιτς, Πίτι (69′ Βασιλακάκης / 78′ λ.τ. Κωστίκας), Αραμπούλι

Το πρόγραμμα των προημιτελικών

Τετάρτη 10/2

ΑΕΚ – ΝΠΣ Βόλος  4-2
ΠΑΟΚ – Λαμία  5-2
Ολυμπιακός – Άρης (21.30)

Πέμπτη 11/2

ΠΑΣ Γιάννινα – Παναθηναϊκός (15.00)

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected