Κατηγορίες
Ποδόσφαιρο Κόσμος

Ο Γιακουμάκης έστειλε τη Φένλο στα ημιτελικά του Κυπέλλου! (vids)

Η χρονιά – όνειρο του Γιώργου Γιακουμάκη συνεχίζεται.

Το βράδυ της Τετάρτης (17/2) ο 26χρονος επιθετικός είχε γκολ και ασίστ στην εκτός έδρας νίκη (2-1) της Φένλο απέναντι στη Ναϊμέγκεν, με αποτέλεσμα να στείλει την ομάδα του στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ολλανδίας. Έκανε το 0-1 στο 23′, οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν στο 57′ και το παιχνίδι οδηγήθηκε στην παράταση. Στο 105′ ο διεθνής στράικερ έδωσε στον Σαμπάνι, ο οποίος έγραψε το τελικό 1-2.

Όπως αναφέρει το Sport24, ο Έλληνας στράικερ έφτασε τα 25 γκολ σε Πρωτάθλημα (21 συμ., 22 γκολ) και Κύπελλο (2 συμ., 3 γκολ), ενώ έφτασε τις δύο ασίστ. Η Φένλο θα τεθεί αντιμέτωπη στα ημιτελικά με τη Φίτεσε, σε εκτός έδρας ματς που θα γίνει στις 2, 3 ή 4 Μαρτίου. Κόντρα στη Φίτεσε ο Γιακουμάκης είχε βάλει τέσσερα γκολ στο πρωτάθλημα, στις 27 Ιανουαρίου.

Ο άλλος ημιτελικός στο Κύπελλο Ολλανδίας θα συγκροτηθεί από τον νικητή του ζευγαριού Χέρενφεϊν – Φέγενορντ, ενώ ο Άγιαξ περιμένει. Ο τελικός είναι προγραμματισμένος να γίνει στις 18 Απριλίου, στο Ρότερνταμ.

Σημειώνεται ότι στο βασικό σχήμα της Φένλο στον αγώνα απέναντι στη Ναϊμέγκεν ήταν τα αδέρφια Χρήστος και Τάσος Δώνης. Ο πρώτος έπαιξε σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, ενώ ο δεύτερος αντικαταστάθηκε στο 66′ από τον σκόρερ του δεύτερου τέρματος της Φένλο.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected