Διάφορα

Σέρφερ σώθηκε από μήνυμα που έγραψε στην άμμο πριν καταρρεύσει σε έρημη ακτή! (photo)

Ευτυχώς, κάποιοι πεζοπόροι είδαν το μήνυμα και ο πληγωμένος άντρας διασώθηκε.

Ο άντρας έκανε μόνο του σερφ σε μια απομονωμένη ακτή στο Όκλαντ της Νέας Ζηλανδίας. Ένα τεράστιο κύμα τον έριξε στα βράχια με αποτέλεσμα να τραυματιστεί.

Ανήμπορος να φύγει από την παραλία-η σανίδα του είχε παρασυρθεί στη θάλασσα-ο τραυματισμένος άντρας έγραψε «βοήθεια» στην άμμο προτού καταρρεύσει.

Ευτυχώς, το απονενοημένο του διάβημα είδαν κάποιοι πεζοπόροι, που ειδοποίησαν τα σωστικά συνεργεία και τράβηξαν μια φωτογραφία του άντρα να κείτεται ακούνητο δίπλα στο τεράστιο «Βοήθεια» που είχε γράψει στην άμμο.

Ο άντρας στάθηκε πολύ τυχερός, δεδομένης της πολύ απομακρυσμένης τοποθεσίας που συνέβη το ατύχημα, ανέφεραν οι αρχές στα τοπικά ΜΜΕ.

«Το μήνυμα στην άμμο δεν ήταν ορατό στα μονοπάτια στη βόρεια άκρη της ακτής Μερσέρ, οπότε ο σέρφερ ήταν πολύ τυχερός που οι διαβάτες βρέθηκαν στην νότια άκρη της παραλίας και μπόρεσαν να το δουν» σχολίασε ο επικεφαλής της σωστικής υπηρεσίας.

Ο άντρας είχε σοβαρά τραύματα, του δόθηκαν οι πρώτες βοήθειες στην ακτή και στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, σύμφωνα με τον ιστότοπο Newstalk ZB.

*με στοιχεία από το pronews

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected