Κατηγορίες
Super League 2

Συνεχίζει το σερί ο Εργοτέλης, πέρασε και από το Βουζουνεράκειο

Στη δεύτερη θέση της Super League 2 φιγουράρει από σήμερα ο Εργοτέλης, μετά την 5η φετινή νίκη στο πρωτάθλημα.

Η ομάδα του Ηρακλείου συνέχισε το σερί της και στην Ιεράπετρα, όπου επικράτησε με 1-0 του ΟΦΙ και όπως είχε δηλώσει πριν λίγο καιρό ο κόουτς Γιάννης Ταουσιάνης, η έλλειψη άγχους έχει μόνο ευεργετικά αποτελέσματα για τους “κιτρινόμαυρους”.

Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης σημείωσε στο 5ο λεπτό ο Μπουτσάκης, το οποίο και έμελλε να δώσει τη νίκη στο Εργοτέλη.

Το φιλμ

Η πρώτη φάση στο ματς καταγράφηκε στο 4ο λεπτό, όταν ο Κωστανάσιος για τον Εργοτέλη μπόρεσε να κάνει την προβολή και να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα μέσα από τη μικρή περιοχή, με τους αμυντικούς να διώχνουν σε κόρνερ.

Δύο λεπτά αργότερα όμως, οι φιλοξενούμενοι βρήκαν στόχο με εξαιρετικό σουτ του Μουτσάκη έξω από τη περιοχή.

Στο 21′ ο ΟΦΙ έχασε μεγάλη ευκαιρία να ισοφαρίσει. Στην αντεπίθεση, ο Κούστα βρέθηκε απέναντι από τον Κατσιμήτρο ωστόσο το πλασέ του πέρασε δίπλα από τα δοκάρια.

Στο 26′ ο Πριόνας με σωτήρια επέμβαση προ του Μανουσάκη αποσοβεί τον κίνδυνο.

Στο 34′ ο Εργοτέλης έφτασε κοντά στο 0-2. Ο Σερβιλάκης έκανε τη σέντρα, ο Αμντουλάχι βρέθηκε μόνος μέσα στην περιοχή, αλλά το πλασέ που επιχείρησε κόντραρε σε αντίπαλο αμυντικό.

Η πίεση των “κιτρινόμαυρων” αφόρητη στα τελευταία λεπτά και στο 36′ ο Σερβιλάκης εκτέλεσε το κόρνερ, οι αμυντικοί δεν κατάφεραν να απομακρύνουν και ο Αμπντουλάχι έπιασε ένα βολέ έξω από τη μικρή περιοχή ωστόσο ο Αθανασόπουλος έπεσε και μπλόκαρε τη μπάλα.

Στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων, ο Μπουτσάκης πέρασε δύο αντιπάλους, βρέθηκε απέναντι από τον αντίπαλο γκολκίπερ, ωστόσο το πλασέ του δεν ήταν αρκετά δυνατό και ο Αθανασόπουλος μπλόκαρε με διπλή προσπάθεια.

Πρώτη καλή στιγμή στο δεύτερο ημίχρονο στο 54′ όταν ο Μπαράτα έφυγε στην κόντρα, έκανε ένα πλασέ από τα αριστερά αλλά ο Κατσιμήτρος μπλόκαρε.

Στο 85′ εκτέλεση φάουλ του Χιντζίδη η μπάλα λίγο άουτ, στην τελευταία φάση του αγώνα.

Συνθέσεις

ΟΦ Ιεράπετρας (Τίμος Καβακάς): Αθανασόπουλος, Πριόνας (54′ Κόντσι), Χιντζίδης, Σμίλτος, Μασουέρο, Λεμονής, Τεγούσης (54′ Ντάλα Κόστα), Βογιατζής, Γκίνη, Μπαράτα (82′ Χατζηπιρπιρίδης), Κούστα.

Εργοτέλης (Γιάννης Ταουσιάνης): Κατσιμήτρος, Σερβιλάκης (55′ Κόλα), Νεράλ, Μπάτζιος, Μαζουλουξής, Τσέλιος, Μπουτσάκης (55′ Ποζατζίδης), Αμπντουλαχί, Μανουσάκης, Πατρινός (79′ Κόνρααντ), Κωστανάσιος (65′ Μπουρσέλης)

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected