Κατηγορίες
Super League 2

“Έσπασε” το ρόδι ο Καραϊσκάκης!

Μετά από ένα δραματικό σε εξέλιξη ματς, ο Καραϊσκάκης Άρτας επικράτησε με 1-0 των Τρικάλων και απέσπασε την πρώτη του νίκη στη φετινή Super League 2.

Η ομάδα της Ηπείρου πέτυχε το γκολ στο τελευταίο λεπτό του πρώτου ημιχρόνου, με “δράστη” τον δανεικό από τον Παναιτωλικό, Δημήτρη Γιαννιώτη και παίζοντας πολύ καλή άμυνα στη συνέχεια, κράτησε το υπέρ της σκορ.

Με τη νίκη αυτή, το συγκρότημα του Γιάννη Μάγγου “ξεκόλλησε” από την τελευταία θέση, εκεί όπου βρίσκεται πλέον ο ΟΦ Ιεράπετρας.

Η πρώτη επίσκεψη στα καρέ του Καραϊσκάκη σημειώθηκε στο 12ο λεπτό, όταν ο Πιαστόπουλος έκανε τη σέντρα από δεξιά, ο Αλμπάνης προσπάθησε να κάνει την προβολή από το ύψος της μικρής περιοχής αλλά ο Μπουργάνης ήταν σε ετοιμότητα.

Στο 31′ τα Τρίκαλα έφτασαν κοντά στο γκολ, όταν ο Πέλκας πέρασε κάθετη στον Σταματή, ο οποίος βγήκε απέναντι από τον Μπουργάνη αλλά το πλασέ του κατέληξε πάνω από την εστία.

Στο 37′ ο Καραϊσκάκης έχασε μεγάλη ευκαιρία για γκολ, όταν ο Γυφτοκώστας έκανε τη σέντρα από αριστερά, η άμυνα απέκρουσε πάνω στον Δούμτσιο, το σουτ που επιχείρησε απέκρουσε εντυπωσιακά ο Γιακουμής.

Στην τελευταία φάση του πρώτου μέρους, ο Καραϊσκάκης πήρε προβάδισμα στο σκορ όταν ο Μπελεβώνης εκτέλεσε το κόρνερ και ο Γιαννιώτης με κεφαλιά νίκησε τον Γιακουμή.

Το δεύτερο ημίχρονο είχε ελάχιστες καλές στιγμές στις δύο εστίες, με τις πολλές διακοπές να μειώνουν στο ελάχιστον τον “καθαρό” χρόνο.

Στο 83′ τα Τρίκαλα έφτασαν κοντά στο γκολ, σε ατομική προσπάθεια του Σταματή, ο οποίος σούταρε δυνατά και ο Μπουργάνης έκανε την επέμβαση του αγώνα.

Συνθέσεις

Καραϊσκάκης Άρτας (Γιάννης Μάγγος) : Μπουργάνης, Παπανίκου, Θεολόγου, Γιαννιώτης, Τάμπας, Λόβριτς, Χατζηδίμπας, Ρουμπαγκουγκά (86′ Νταλακούρας), Δούμτσιος (90′ Μπελεβώνης), Γυφτοκώστας (75′ Δερμιτζάκης), Ρούνεϊ

Τρίκαλα (Απόστολος Χαραλαμπίδης) : Γιακουμής, Ριζογιάννης, Σουλιώτης, Πιαστόπουλος (75′ Νατέρ), Παπαγεωργίου (85′ Ελευθεριάδης), Σταμάτης, Πέλκας (46′ Φασίδης), Κεχαγιάς, Ζώγκος (57′ Ευθυμίου), Αλμπάνης, Νιάρος (57′ Διαμαντόπουλος)

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected