Κατηγορίες
BET

Στοίχημα: Δύο Goal/Goal με 1.85 και 1.97 στο Europa League

Το πρόγραμμα της Πέμπτης (18/02) περιέχει φουλ αγωνιστική δράση στο Γιουρόπα Λιγκ. Πρώτες αναμετρήσεις για τη φάση των «32» με αρκετά ενδιαφέροντα ζευγάρια. Στη Σερβία ο Ερυθρός Αστέρας υποδέχεται τη Μίλαν, με τους Ιταλούς να έχουν το μυαλό στο ντέρμπι που ακολουθεί με την Ίντερ στη Σέριε Α. Αργότερα στο Βέλγιο, η Αντβέρπ φιλοξενεί τη Ρέιντζερς με τις δύο ομάδες να συνθέτουν ζευγάρι που εμφανίζει συνέπεια στο σκοράρισμα. Ας δούμε αναλυτικά τα προγνωστικά Europa League.

ΕΡΥΘΡΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ – ΜΙΛΑΝ (19:55)

Ο Ερυθρός Αστέρας νίκησε εκτός έδρας 1-0 τη Ραντνίτσκι, με γκολ στο 26ο λεπτό της αναμέτρησης. Παραμένει σταθερά στην κορυφή του πρωταθλήματος Σερβίας, βρίσκεται στο +6 από τη δεύτερη θέση με παιχνίδι λιγότερο. Αήττητος και στις 21 φετινές αγωνιστικές, με απολογισμό: 19 νίκες και δύο ισοπαλίες. Στη φάση των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ τερμάτισε δεύτερος πίσω από τη Χόφενχαϊμ, αφήνοντας εκτός συνέχειας τις Λίμπερετς και Γάνδη.

Η Μίλαν έπεσε θύμα έκπληξης και ηττήθηκε με σκορ 2-0 στην έδρα της Σπέτσια. Κάκιστη εμφάνιση, επιθετικά σχεδόν ανύπαρκτη και το τελικό αποτέλεσμα κρίνεται 100%. Αποτέλεσμα που την γκρέμισε από την κορυφή στη Σέριε Α Ιταλίας, πλέον απέχει στο -1 από την πρώτη θέση. Ακολουθεί (21/02) το ντέρμπι της πόλης με την πρωτοπόρο Ίντερ. Απέτυχε να κρατήσει το μηδέν στις τέσσερις από γις πέντε πρόσφατες υποχρεώσεις. Στον όμιλο του Γιουρόπα Λιγκ τερμάτισε στην πρώτη θέση με τις Λιλ, Σπάρτα Πράγας και Σέλτικ. Δεν υπολογίζεται ο τραυματίας Ντίαθ (εξτρέμ). Ο Στέφανο Πιόλι δεν αποκλείεται να προβεί σε ροτέισον.

ΠΡΟΒΛΕΨΗ: Η Μίλαν έχει τον πρώτο λόγο στην υπόθεση πρόκριση. Ωστόσο, ακολουθεί το ντέρμπι κορυφής με τη Μίλαν και παραμένει άγνωστο κατά πόσο θα φορτσάρει. Η Ερυθρός Αστέρας κρίνεται επικίνδυνος και μπορεί να απειλήσει την ασταθή άμυνα των «ροσονέρι». Επιλογή το Goal/Goal με απόδοση 1.85 στο Stoiximan.

ΑΝΤΒΕΡΠ – ΡΕΪΝΤΖΕΡΣ (22:00)

Η Αντβέρπ έφερε εκτός έδρας ισοπαλία με σκορ 1-1 απέναντι στη Σταντάρ Λιέγης. Βρέθηκε να χάνει με πέναλτι στο 8ο λεπτό, ισοφάρισε στο 28′ και διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα. Σταθερά στη δεύτερη θέση στο πρωτάθλημα Βελγίου, απέχει στο -13 από την κορυφή και την πρωτοπόρο Κλαμπ Μπριζ. Στη φάση των ομίλων στο Γιουρόπα Λιγκ τερμάτισε δεύτερη πίσω από την Τότεναμ, αφήνοντας εκτός συνέχειας τις Λίντσερ και Λουντογκόρετς. Ολοκλήρωσε την εξάδα αγωνιστικών χωρίς ισοπαλία, με απολογισμό: τέσσερις νίκες και δύο ισοπαλίες. Με Goal/Goal ολοκληρώθηκαν οι πέντε τελευταίες υποχρεώσεις σε όλες τις διοργανώσεις, οι τέσσερις συνδυάστηκαν με Over 2.5 Goal.

Η Ρέιντζερς επικράτησε εντός έδρας 1-0 της Κιλμάρνοκ, με γκολ στο 38ο λεπτό της αναμέτρησης. Οδηγεί από τις πρώτες αγωνιστικές την κούρσα στον πίνακα της βαθμολογίας, βρίσκεται στο +15 από τη Σέλτκ. Ξεκάθαρο φαβορί για την κατάκτηση του πρωταθλήματος Σκωτίας, παραμένει αήττητη και στις 29 φετινές αγωνιστικές. Στον όμιλο του Γιουρόπα Λιγκ κατέλαβε την πρώτη θέση με 14 βαθμούς, ολοκληρώνοντας αήττητη τις υποχρεώσεις. Άφησε πίσω τις Μπενφίκα, Σταντάρ Λιέγης και Λεχ Πόζναν. Σκόραρε στις εννέα πρόσφατες αναμετρήσεις στη διοργάνωση, τελευταία φορά που απέτυχε στις 06/08/20. Αυτή ήταν και η τελευταία της ήττα, έκτοτε έχει απολογισμό: επτά νίκες και δύο ισοπαλίες.

ΠΡΟΒΛΕΨΗ: Ενδιαφέρον ζευγάρι με τη Ρέιντζερς να έχει προβάδισμα πρόκρισης. Η Αντβέρπ κρίνεται υπολογίσιμος αντίπαλος, μπορεί μέχρι ένα σημείο να προβληματίσει τους φιλοξενούμενους. Αμφότερες με συνέπεια στο σκοράρισμα, ποντάρισμα στο Goal/Goal με απόδοση 1.97 στο Stoiximan.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected