Κατηγορίες
Διάφορα

Νέα διάσταση δίνουν οι φίλοι του 24χρονου που έχασε τη ζωή του σε γκρεμό στην Κερατέα : Μιλούν για σημείωμα που άφησε! (vid)

Τραγωδία το μεσημέρι της Πέμπτης στην Κερατέα, με έναν 24χρονο να χάνει τη ζωή του όταν το αυτοκίνητο που οδηγούσε έπεσε σε γκρεμό 140 μέτρων.

Ο 24χρονος Γιώργος είχε προορισμό την Κακιά Θάλασσα. Μία λάθος κίνηση ή ίσως η απότομη στροφή μετέτρεψε τη βόλτα του σε τραγωδία. Το αυτοκίνητό του ξέφυγε από τον δρόμο και έπεσε σε γκρεμό 140 μέτρων. Το όχημα του άτυχου 24χρονου “καρφώθηκε” ακριβώς στη μέση της πλαγιάς και αιωρούνταν για ώρες στο κενό.

Ένας διερχόμενος οδηγός είδε από μακριά το αυτοκίνητο και ενημέρωσε αμέσως την Αστυνομία και την Πυροσβεστική. Αμέσως διοργανώθηκε μεγάλη επιχείρηση για τη διάσωσή του και ανάσυρση του ΙΧ. Στο σημείο έφτασαν άμεσα ισχυρές δυνάμεις της πυροσβεστικής (14 πυροσβέστες με έξι οχήματα) αλλά και ομάδα της 1ης ΕΜΑΚ, για να δέσουν το αυτοκίνητο σε ειδικούς ιμάντες. Πάρα τις προσπάθειες όμως δεν κατάφεραν να ανασύρουν ζωντανό τον 24χρονο ο οποίος υπέκυψε στα τραύματά του.

Τι αποκάλυψαν οι φίλοι του 24χρονου

“Λένε ότι είχε αφήσει σημείωμα στην οικογένειά του” ανέφερε μία φίλη του 24χρονου. “Ακούστηκε ότι έχει στείλει μήνυμα στους γονείς τους ότι θα δώσει τέλος στη ζωή του” είπε, μιλώντας στην κάμερα του ΑΝΤ1, φίλος του άτυχου νέου.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, ο 24χρονος Γιώργος έλειπε από το πρωί της Πέμπτης. Φίλοι και συγγενείς του έψαχναν να τον βρουν, καθώς δεν είχε δώσει σημεία ζωής. Όλοι οι οικείοι του, μιλάνε για ένα ήσυχο παιδί, που έκανε δύο δουλειές και πρόσφερε χρήματα στην οικογένειά του.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected