Διάφορα

To Focus συναντά τη μοναδική Ελληνίδα που ζει στη Γροιλανδία!

Μία από τις συνεντεύξεις που ήταν για το Focus μια τεράστια πρόκληση, είναι η αποψινή, με τη συμπλήρωση μάλιστα των 60 εκπομπών!

H Ιωάννα Μαυροκεφαλίδου, η ΜΟΝΑΔΙΚΗ Ελληνίδα που ζει και εργάζεται στη μακρινή Γροιλανδία, μας κάνει την τιμή να μας συναντήσει διαδικτυακά για να μιλήσουμε για την άκρως ενδιαφέρουσα πορεία της, που την έφερε στο βορειότερο άκρο της γης!

Με πληθυσμό μόλις 55.000 κατοίκους και ενώ την ίδια ώρα ως έκταση, ξεπερνά τα 2.000.000 τετρ.χλμ, η Γροιλανδία αποτελεί για μας ένας ανεξερεύνητος προορισμός, αλλά ταυτόχρονα τόσο “κοντινός”, μετά την κουβέντα μας με την Ιωάννα!

Η ιστορία της καλεσμένης μας ξεκινά από το Σκυλίτσι Ημαθίας, απ όπου κατάγεται, και ως κοινωνική λειτουργός στο μεγαλύτερο νησί της γης (αν εξαιρέσουμε την Αυστραλία που θεωρείται ήπειρος), αντιμετωπίζει το τελευταίο διάστημα μία τεράστια ομολογουμένως πρόκληση, καθώς ασχολείται κυρίως με τα παιδιά της περιοχής.

Αυτά και άλλα πολλά, στο Focus του Σαββάτου (20/2), ακριβώς στις 21.00!

*κάνετε like στη σελίδα του Focus στο facebook και εγγραφή στο κανάλι του youtube για να βλέπετε τις προηγούμενες αλλά και τις επόμενες εκπομπές.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected