Basket

Ο Ολυμπιακός κάνει δικό του τον Κώστα Κουφό!

Κοντά στην ολοκλήρωση μιας σημαντικής μεταγραφικής κίνησης βρίσκεται ο Ολυμπιακός, καθώς όπως όλα δείχνουν οι «ερυθρόλευκοι» βρίσκονται αρκετά κοντά σε συμφωνία με τον άλλοτε διεθνή σέντερ, Κώστα Κουφό.

Ο Ολυμπιακός μετά τα ανεπιτυχή αποτελέσματα στη Εuroleague δεν δείχνει να τα παρατάει με κατεβασμένα… χέρια και τις τελευταίες ώρες οι άνθρωποι της ομάδας κινήθηκαν… αστραπιαία για να ολοκληρώσουν την μεταγραφή του Κώστα Κουφού.

Όπως αναφέρει το basketa.gr, οι «ερυθρόλευκοι» προσπαθούν να επαναπατρίσουν τον Κώστα Κουφό στην Ελλάδα και να αγωνιστεί για πρώτη φορά στην καριέρα του στην χώρα μας, εκμεταλλευόμενοι τις συγκυρίες που τον έχουν βρει όλο αυτό το διάστημα δίχως κάποιο συμβόλαιο από το ΝΒΑ, το οποίο περίμενε μέχρι τελευταία στιγμή ενώ παράλληλα έκανε ατομικές προπονήσεις στην Αμερική.

Η συμφωνία των δύο πλευρών φαίνεται να είναι για συνεργασία των δύο πλευρών μέχρι το τέλος της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου, ενώ θα υπάρξει στο συμβόλαιο και option και για την επόμενη σεζόν.

Εφόσον εξελιχθεί θετικά η υπόθεσή του και ανακοινωθεί από τον Ολυμπιακό αυτή αναμένεται να είναι η δεύτερη ευρωπαϊκή ομάδα στην καριέρα του μετά το αρνητικό πέρασμά του από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας την περσινή σεζόν, σημειώνοντας 3.7 πόντους και 2.8 ριμπάουντ κατά μέσο όρο σε 17 αγώνες στη Εuroleague.

Ο 31χρονος αθλητής διαθέτει μεγάλη εμπειρία από το ΝΒΑ, καθώς έχει φορέσει την φανέλα των Τζαζ, Τίμπεργουλβς, Νάγκετς, Γκρίζλις και Κινγκς ενώ μετράει συνολικά 686 αγώνες στο κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου με 5.7 πόντους και 5.0 ριμπάουντ κατά μέσο όρο.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected