Κατηγορίες
Basket

Δόθηκε το ΟΚ για επανέναρξη στην Α1 Γυναικών, αλλά…

Η Α1 μπάσκετ των γυναικών πήρε το «πράσινο» φως την περασμένη εβδομάδα για να ξεκινήσει η αγωνιστική δράση στο πρωτάθλημά της, όμως, θα πρέπει πρώτα να διευθετηθούν κάποια ζητήματα που έχουν να κάνουν με τη διεξαγωγή.

Με δεδομένο, λοιπόν, ότι το πρωτάθλημα θα πρέπει να ολοκληρωθεί το αργότερο μέχρι τις 10-15 Μαΐου, προκειμένου εν συνεχεία να ξεκινήσει προετοιμασία η Εθνική ομάδα ενόψει της συμμετοχής της στο Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα, θα πρέπει να υπάρξει τροποποίηση της ήδη υπάρχουσας προκήρυξης.

Για τον λόγο αυτόν, υπάρχει προγραμματισμένη σύσκεψη την προσεχή Πέμπτη και σε περίπτωση που εγκριθεί η τροποποιητική διαδικασία, θα πάρει η ΕΟΚ το «πράσινο» φως για να προχωρήσει σε αλλαγές στην προκήρυξή της.

Να σημειωθεί ότι για την ώρα δεν έχει ανακοινωθεί το πότε θα ξεκινήσει το πρωτάθλημα, αν και το πιθανότερο είναι την ερχόμενη εβδομάδα, ενώ είναι άγνωστο αν θα συμμετέχουν κανονικά όλες οι ομάδες, δεδομένου ότι κάποιες εξ’ αυτών μέχρι την περασμένη εβδομάδα δεν είχαν ξεκινήσει καν προετοιμασία.

Τέλος, μεγάλο «αγκάθι» για την επανέναρξη αποτελεί και η οικονομική κατάσταση των συλλόγων, δεδομένου ότι δεν υπάρχουν έσοδα, λόγω της διακοπής λειτουργίας των ακαδημιών.

Για τον λόγο αυτόν, υπάρχει αίτημα προς τους φορείς για να καλυφθούν τα έξοδα των συλλόγων στο κομμάτι των τεστ για Covid-19 και των οδοιπορικών.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected