Διάφορα

Επιχείρηση αποδόμησης των μαρτύρων στην υπόθεση Λιγνάδη. Τι αναφέρει στην ανακοίνωση του ο Αλέξης Κούγιας

Επιχείρηση αποδόμησης των θυμάτων και των μαρτύρων στην υπόθεση που τον φέρνει κατηγορούμενο για δύο βιασμούς ξεκίνησε ο Δημήτρης Λιγνάδης, μέσω του νέου συνηγόρου του Αλέξη Κούγια, ο οποίος με δήλωσή του ξεκαθαρίζει ότι αναλαμβάνει την υπεράσπιση του πρώην καλλιτεχνικού διευθυντή του Εθνικού Θεάτρου.

Όπως αναφέρει το zougla.gr, ο κ. Κούγιας, με τη δήλωσή του, φαίνεται πως έγινε παράλληλα αυτόκλητος υπερασπιστής της υπουργού Πολιτισμού, παρ΄ ότι εκείνη έχει χαρακτηρίσει επικίνδυνο υποκριτή τον εντολέα του, προτού ακόμη ασκηθεί η ποινική δίωξη σε βάρος του. Για τον Αλέξη Κούγια, πρόκειται για… χτύπημα επιχειρηματικών και πολιτικών συμφερόντων που έχουν στόχο την υπουργό Πολιτισμού αναφορικά με την επένδυση στο Ελληνικό.

Επί της ουσίας για τη βαριά κατηγορία που αντιμετωπίζει ο Δημήτρης Λιγνάδης εξαπολύει βολές κατά μαρτύρων και θυμάτων, απαξιώνοντάς τους, προκειμένου να πλήξει την αξιοπιστία τους. Δεν διστάζει μάλιστα να τους λοιδορήσει για τις εκ των υστέρων σεξουαλικές τους επιλογές αλλά και την προσωπικότητά τους, αναπαράγοντας στερεότυπα και σεξιστικά σχόλια.

Συγκεκριμένα, ο Αλ. Κούγιας αναφέρει στη δήλωσή του ΕΔΩ

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected