Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Νέος προπονητής ο Γιώργος Αρχοντάκης

Την έναρξη της συνεργασίας με τον Γιώργο Αρχοντάκη ανακοίνωσε η ΑΕ Μοσχάτου.

Ο 46χρονος (24/07/1974) τεχνικός εργάστηκε τελευταία φορά στον Ηλυσιακό και παλαιότερα σε Άγιο Ιερόθεο, Αιγάλεω, Πανθηραϊκό, Αστέρα Βάρης, Τρίγλια Ραφήνας, ΑΕ Ηρακλείου, Ατρόμητο Πειραιά, Ολυμπιακό Λαυρίου και Θύελλα Ραφήνας.

Η ανακοίνωση :

“H AE Μοσχάτου βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας της με τον προπονητή, κ. Γιώργο Αρχοντάκη.

Γεννήθηκε στις 24-7-1974 και έχει σπουδαία εμπειρία από το έργο του σε συλλόγους. Θύελλα Ραφήνας, Ατρόμητος Πειραιά (Άνοδος Δ Εθνική), Ολυμπιακό Λαυρίου, ΑΕ Ηρακλείου (Γ Εθνική), Τρίγλια Ραφήνας, Αστέρας Βάρης (Κύπελλο ΕΠΣΑΝΑ, Άνοδος Γ Εθνική), Πανθηραϊκός, Αιγάλεω, Άγιος Ιερόθεος, Ηλυσιακός.

Οι πρώτες του δηλώσεις : “Είναι πραγματικά μία πρόκληση για εμένα το να βρεθώ στην ομάδα του Μοσχάτου. Ειδικά μάλιστα τη συγκεκριμένη περίοδο που μπορεί η ομάδα να μην έχει ξεκινήσει καλά όμως και αυτό από μόνο του αποτελεί ένα ακόμα μεγαλύτερο κίνητρο. Ευχαριστώ θερμά τη διοίκηση για την επιλογή τους και αυτό που εύχομαι είναι να μπορέσω να ανταποδώσω με τη δουλειά μου και τα αποτελέσματα της ομάδας την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected