Κατηγορίες
Διάφορα

Ένα νοερό ταξίδι στη…μισή υφήλιο μέσα από τις εμπειρίες του Κωνσταντίνου Μελιόπουλου! (vid)

Ένας από τους ανθρώπους που οι εμπειρίες από τα ταξίδια του γεμίζουν ένα ολόκληρο βιβλίο, είναι μαζί μας σήμερα στο Focus της Τετάρτης!

Ο Κωνσταντίνος Μελιόπουλος μιλά στην εκπομπή από το Ντουμπάι, όπου βρέθηκε για ακόμη ένα επαγγελματικό ταξίδι, από αυτά που τον έχουν αναδείξει ως έναν από τους καλύτερους International sales manager στην Ελλάδα.

Με έδρα πλέον τη Δράμα όπου εργάζεται σε μια από τις μεγαλύτερες εταιρίες στα Βαλκάνια, ο Βεροιώτης στην καταγωγή Κώστας, γίνεται ο ξεναγός μας στα ταξίδια που έχει κάνει στο παρελθόν και μας περιγράφει με τον δικό του, ιδιαίτερο τρόπο τα πιο viral περιστατικά που έχει συναντήσει αλλά και τους πιο ενδιαφέροντες ανθρώπους που έχει συνεργαστεί.

Δείτε τι αναφέρει για το ταξίδι στο μέλλον μέσα από την επίσκεψη του στη Σιγκαπούρη, τις σχέσεις με συναδέλφους του στην Τουρκία, σε ποιες χώρες έχουν τις καλύτερες εντυπώσεις για την Ελλάδα και τον Έλληνα αλλά και ποιοι θεωρούνται «σκληροί» στις διαπραγματεύσεις τους.

Απολαυστική η σημερινή εκπομπή, με τον πολυταξιδεμένο, Κώστα Μελιόπουλο!

*κάνετε like στη σελίδα του Focus στο facebook και εγγραφή στο κανάλι του youtube για να βλέπετε τις προηγούμενες αλλά και τις επόμενες εκπομπές.