Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Οι 14 από τις 16 ομάδες του Κρητικού ομίλου δεν επιθυμούν την επανέναρξη της Γ Εθνικής!

Η πλειοψηφία των ομάδων από τον Κρητικό όμιλο δεν θέλουν να επιστρέψουν στην… δράση, αφού στην τηλεδιάσκεψη που γίνεται αυτή την ώρα με τα σωματεία του κρητικού ομίλου, 14 ομάδες επιθυμούν την διακοπή του πρωταθλήματος.

Σύμφωνα με πληροφορίες του grandsport, η τηλεδιάσκεψη ξεκίνησε στις 14:30 και αυτή τη στιγμή παραμένει σε εξέλιξη, ενώ έχει αποχωρήσει μόλις ένας πρόεδρος ομάδας του Ηρακλείου, ενώ απ όλες τις ομάδες υπήρξε μεγάλη ενόχληση προς την ΕΠΟ και την ΓΓΑ καθώς κανένας δεν τους προσέγγισε μετά την επιστολή που είχαν στείλει, ενώ συναντήθηκαν με τους ποδοσφαιριστές και όχι με τους ανθρώπους των ομάδων….

Η πλειοψηφία των ομάδων και πιο συγκεκριμένα 14 ομάδες δεν επιθυμούν την επανέναρξη του πρωταθλήματος, όμως κάποιες εξ αυτών τονίζουν πως σε περίπτωση που εξαναγκαστούν να συμμετάσχουν διαφορετικά θα υποβιβαστούν, τότε θα αναγκαστούν να συμμετάσχουν ενώ υπάρχουν ομάδες που προτιμούν να υποβιβαστούν παρά να συμμετάσχουν σε ένα πρωτάθλημα παρωδία όπως χαρακτηρίστηκε από πολλούς.

Οι παράγοντες των ομάδων επιμένουν στην αρχική ανακοίνωση που είχε εκδοθεί στις 8/1 και με την οποία ζητούσαν διαβεβαιώσεις αλλά και στήριξη της πολιτείας.

Κατά τη διάρκεια της τηλεδιάσκεψης υπήρξε και ένταση μεταξύ των εκπροσώπων του Πόρου και του ΑΟΑΝ, καθώς οι άνθρωποι της ομάδας του Λασιθίου άφησαν αιχμές πως ο Πόρος παίρνει θέση υπέρ της επανέναρξης φέτος, ενώ πέρυσι που βρισκόταν σε μειονεκτική θέση καθώς κινδύνευε με υποβιβασμό, ήταν υπέρ της διακοπής προκειμένου να τον αποφύγει!

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected