Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Επιβεβαίωση από την ΕΠΟ : Πρωτάθλημα ενός γύρου στη Γ Εθνική, δηλώσεις συμμετοχής μέχρι τις 3/3!

Οριστική είναι η απόφαση της ΕΠΟ να συνεχιστεί το πρωτάθλημα της Γ Εθνικής, εφόσον δοθεί βεβαίως το ΟΚ από την Επιτροπή Λοιμωξιολόγων.

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση, η σεζόν θα ολοκληρωθεί μόνο με έναν γύρο και όσες ομάδες επιθυμούν να αγωνιστούν, μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή μέχρι την Τετάρτη 3/3.

Όσες δεν το πράξουν, θα υποβιβαστούν στα τοπικά χωρίς κυρώσεις.

Επίσης, η ανακοίνωση αναφέρει πως θα ζητηθεί η μείωση κατά 50% της αμοιβής των διαιτητών και παρατηρητών αγώνων, ενώ δεν γίνεται λόγος για τα τεστ Covid-19, για τα οποία δεν υπάρχει κάποια επίσημη ενημέρωση από φορείς που έχουν αναφερθεί στο παρελθόν πως θα αναλάβουν το κόστος τους.

Αναλυτικά :

«Η Επιτροπή Διοργανώσεων στην συνεδρίασή της στις 25/02/2021 αποφάσισε τη συνέχιση και την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής περιόδου 2020 -2021, με την διεξαγωγή του Α΄ Γύρου, υπό την προϋπόθεση ότι θα επιτραπεί η διεξαγωγή αγώνων.

Όλα τα σωματεία, είτε επιθυμούν να συνεχίσουν και να ολοκληρώσουν τον Α΄ Γύρο του εν λόγω πρωταθλήματος είτε όχι, παρακαλούνται να αποστείλουν στην Ε.Π.Ο. έγγραφο με την ανάλογη απόφαση του Δ.Σ. τους, έως την Τετάρτη 03/03/2021. Στην περίπτωση που δεν επιθυμούν να συνεχίσουν, θα υποβιβαστούν στις οικείες Ε.Π.Σ. χωρίς τις ανάλογες κυρώσεις.

Ως ημερομηνία επανέναρξης του Πρωταθλήματος ορίζεται η Κυριακή 28/03/2021.

Επίσης η Επιτροπή Διοργανώσεων αποφάσισε να εισηγηθεί στην Ε.Ε./Ε.Π.Ο., τη μείωση κατά 50% της αμοιβής των διαιτητών και παρατηρητών αγώνων και διαιτησίας για όλους τους αγώνες του ανωτέρω πρωταθλήματος έως την λήξη του.»