Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Γ Εθνική : Οι 14 ομάδες της Κρήτης δηλώνουν συμμετοχή αλλά κοινοποιούν επιστολή στην ΕΠΟ με επιφυλάξεις

Ολοκληρώθηκε η τηλεδιάσκεψη των 14 ομάδων της Κρήτης που αγωνίζονται στη Γ Εθνική.

Συνυπέγραψαν επιστολή η οποία θα κοινοποιηθεί στη Νομική Υπηρεσία της ΕΠΟ, η οποία θα περιλαμβάνει έγγραφες επιφυλάξεις για προκήρυξη και χρονοδιάγραμμα, πρωτόκολλο υγείας, test covid, ευθύνη σε περίπτωση σοβαρού περιστατικού COVID στις ομάδες, μείωση εξόδων διαιτησίας και προστίμων.

Αναλυτικά :

“Πραγματοποιήθηκε σήμερα η τρίτη τηλεδιάσκεψη στον 10ο Όμιλο Κρήτης της Γ’ Εθνικής, με τον ΑΟ Δαμάστας να αναλαμβάνει και πάλι με αρτιότητα την οργάνωση της διαδικασίας.

Στην τηλεδιάσκεψη συμμετείχαν οι 14 ομάδες που είχαν συνυπογράψει την επιστολή που εστάλη την προηγούμενη Πέμπτη στις αθλητικές και πολιτικές αρχές και συγκεκριμένα: Δαμάστα, Γιούχτας, Ηρόδοτος, ΠΟΑ, ΣΥΝΚΑ, Πλατανιάς, Παλαιόχωρα, Άρης Σούδας, Αστέρας Ρεθύμνου, Άρης Ρεθύμνου, Ρεθυμνιακός, ΑΟΑΝ, Αναγέννηση Ιεράπετρας και ΑΕΝ.

Ο προβληματισμός και η ανησυχία των παραγόντων ήταν έντονος σχετικά με τις συνθήκες επανεκκίνησης του πρωταθλήματος και υπό την απειλή υποβιβασμού σε περίπτωση που ως την Τετάρτη 3 Μαρτίου δεν αποσταλεί δήλωση συμμετοχής στην ΕΠΟ.

Με παρέμβαση του κ. Αντώνη Παπαδάκη και την θετική ανταπόκριση των ομάδων, θα σταλεί δήλωση συμμετοχής από τις 14 ομάδες μαζί με έγγραφες επιφυλάξεις για προκήρυξη και χρονοδιάγραμμα, πρωτόκολλο υγείας, test covid, ευθύνη σε περίπτωση σοβαρού περιστατικού COVID στις ομάδες, μείωση εξόδων διαιτησίας και προστίμων ενώ απαρέγκλιτη κοινή θέση των ομάδων είναι η διατήρηση του κρητικού ομίλου και την περίοδο 2021-2022. Οι έγγραφες επιφυλάξεις θα παραδοθούν αύριο στην ΕΠΟ και στη Νομική Υπηρεσία της Ομοσπονδίας μέσω νομικού εκπροσώπου.”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected