Κατηγορίες
Γ Εθνική LIVE!
Super League 2

Επιστροφή στις νίκες για τα Χανιά, πέρασαν από τη Δράμα

Σπουδαία νίκη για τα Χανιά στη Δράμα, η πρώτη με τον Νίκο Παπαδόπουλο στον πάγκο τους.

Η ομάδα της Κρήτης είχε διαφορετική προσέγγιση σε σχέση με τα προηγούμενα και είναι φανερό πως ο νέος προπονητής έχει ήδη αλλάξει σημαντικά στοιχεία στο παιχνίδι της.

Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης σημείωσε ο Βασιλόγιαννης στο 18ο λεπτό, με το οποίο οι “κυανόλευκοι” ανέβηκαν στην 7η θέση της βαθμολογίας.

Η πρώτη καλή στιγμή στο ματς με τη συμπλήρωση 10 λεπτών, όταν ο Παναγιωτούδης δοκίμασε το σουτ από αρκετά μακριά, με την μπάλα να χτυπάει στη ρίζα του αριστερού δοκαριού του Στεφανάκου.

Στο 18′ τα Χανιά άνοιξαν το σκορ, όταν ο Βασιλόγιαννης εκμεταλλεύτηκε το λάθος του αντιπάλου του και βρέθηκε απέναντι από τον Στεφανάκο τον οποίο νίκησε με όμορφο πλάσε.

Στο 38′ η Δόξα έχασε μεγάλη ευκαιρία να ισοφαρίσει. Ο Αγγελόπουλος γέμισε στην αντίπαλη περιοχή, ο Κουκόλης έπιασε την κεφαλιά, με τη μπάλα να τραντάζει το κάθετο δοκάρι του Κουτζαβασίλη.

Πρώτη καλή στιγμή στο δεύτερο μέρος στο 50ο λεπτό, όταν ο Βασιλόγιαννης βγήκε τετ-α-τετ όμως επιχείρησε να πασάρει στον Διαμαντόπουλο, κίνηση που κατάλαβε ο Στεφανάκος και μπλόκαρε.

Στο 63′ τα Χανιά έχασαν μεγάλη ευκαιρία να διπλασιάσουν τα τέρματα τους, όταν σε μια ανύποπτη στιγμή, ο Στεφανάκος έχασε τον έλεγχο της μπάλας αλλά τελευταία στιγμή απομάκρυναν οι αμυντικοί.
Στο 79′ ξανά τα Χανιά στο προσκήνιο, όταν ο Σωτηράκος έκανε τη σέντρα, ο Βασιλόγιαννης σούταρε δυνατά αλλά ο Στεφανάκος έδιωξε εντυπωσιακά σε κόρνερ.

Στο 90′ ο Μασένα βγήκε τετ-α-τετ μετά από κάθετη πάσα του Μπραμπίγια αλλά το πλασέ του Βραζιλιάνου κατέληξε ελάχιστα άουτ.

Συνθέσεις

Δόξα Δράμας (Θανάσης Κολιτσιδάκης): Στεφανάκος, Σπυρόπουλος, Κουκόλης, Παπαργυρίου (20′ λ.τ. Μπολάκης), Μαυριάς, Παρασκευάς (46′ Πινδώνης), Χάμοντ (13′ λ.τ. Νιμπά), Μενσά, Αγγελόπουλος, Βάντερσον (71′ Κουτσιανικούλης), Μπαράνκο (46′ Σαμπανίδης).

ΠΑΕ Χανιά (Νίκος Παπαδόπουλος): Κουτζαβασίλης, Αναστασόπουλος, Γρομητσάρης, Σωτηράκος, Καμαρά, Παναγιωτούδης, Πλέγας, Δημητριάδης (55′ Σουντουρά), Βασιλόγιαννης (90+1′ Ζιούλης), Μασένα, Διαμαντόπουλος (74′ Μπραμπίγια).

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected