Κατηγορίες
Διάφορα

Η συγκλονιστική στιγμή που μητέρα σώζει τον γιο της από βέβαιο θάνατο από πνιγμό (vid)

Μία μητέρα ενήργησε ακαριαία και έσωσε τον γιο της από βέβαιο θάνατο από πνιγμό.

Αυτή είναι η συγκλονιστική στιγμή που μια τρομερή μαμά ενεργεί αστραπιαία και σώζει τον γιο της από βέβαιο θάνατο από πνιγμό.

Όπως φαίνεται στο βίντεο από κάμερα ασφαλείας, η πενταμελής οικογένεια κάθεται στο σαλόνι του σπιτιού της και βλέπει τηλεόραση.

Ξαφνικά το μωρό παίρνει και βάζει κάτι στο στόμα του. Αμέσως μετά το αγοράκι βάζει το χέρι του στο στόμα μην μπορώντας να αναπνεύσει.

Η μαμά του που είδε τη σκηνή σηκώνεται αμέσως κι αρπάζει τον γιο της, τον γυρνάει ανάποδα και τον χτυπάει δυνατά στην πλάτη, ενώ ο μπαμπάς που παίζει με το κινητό δεν έχει πάρει χαμπάρι.

Ευτυχώς, χάρη στη αστραπιαία αντίδραση της μάνας, το αντικείμενο πέφτει από το μωρό, που σώθηκε έτσι από βέβαιο πνιγμό.

«Επειδή η αυτή η μαμά ήξερε βασικές πρώτες βοήθειες, μπόρεσε να αναλάβει αμέσως δράση και να είναι η ηρωίδα που το μωρό της είχε ανάγκη» γράφει η οργάνωση υγειονομικής εκπαίδευσης «Tiny Hearts Education», που δημοσίευσε το σοκαριστικό βίντεο.

«Επειδή αυτή η μαμά ήξερε βασικές πρώτες βοήθειες, μπόρεσε να βάλει ξανά για ύπνο το μικρούλη της απόψε, σώο και ασφαλή» συνεχίζει η οργάνωση που παραδίδει μαθήματα πρώτων βοηθειών.

«Μην αφήσετε τον εαυτό σας να είναι ο γονιός που μετανιώνει που δεν ήξερε τι να κάνει ότι συνέβη το ατύχημα» λέει η οργάνωση «Tiny Hearts», προτρέποντας του απανταχού γονείς να εκπαιδευτούν στις πρώτες βοήθειες για το καλό των παιδιών τους.

*pronews.gr