Κατηγορίες
Football League - Μεταγραφές

Επιστροφή στα…πάτρια για τον Παναγιώτη Ανυφαντάκη

Επιστρέφει στον ΑΟ Επισκοπής ο Παναγιώτης Ανυφαντάκης.

Ο 22χρονος (25/06/1998) μέσος με καταγωγή από το Ρέθυμνο, γιος του προπονητή της Καβάλας Κώστα Ανυφαντάκη, ανήκε μέχρι πρότινος στην Ένωση Αλεξανδρούπολης και παλαιότερα φόρεσε ξανά τη φανέλα της ομάδας και συγκεκριμένα στην αρχή της καριέρας του.

Παλαιότερα έπαιξε σε ΟΦ Ιεράπετρας, Άρη Λεμεσού, Εθνικός Σιδηροχωρίου, Δόξα Προσκυνητών και Πλατανιά U20.

Αναλυτικά :

“Η ΠΑΕ Επισκοπή ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή, Παναγιώτη Ανυφαντάκη. Πρόκειται στην ουσία για ένα δικό μας παιδί όπου επιστρέφει στα πάτρια εδάφη (Ρέθυμνο) και στον σύλλογό μας έπειτα από 5 χρόνια.

Ο Παναγιώτης Ανυφαντάκης έχει γεννηθεί στο Ρέθυμνο στις 25 Ιουνίου του 1998 και έχει ύψος 1.85μ.

Αγωνίζεται ως αμυντικός χαφ αλλά και ως κεντρικός χαφ. Τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα τα έκανε στην ακαδημία του Ρέθυμνο ΠΣ. Από τη σεζόν 2014-15 ανήκε στην Επισκοπή όπου συμμετείχε στο πρωτάθλημα της Football League K19. To 2015-16 πήρε μεταγραφή για την ΠΑΕ Πλατανιάς στην Κ20 της Super League και μία χρονιά μετά, (2016-17) αγωνίστηκε στη Ροδόπη με την Δόξα Προσκηνητών (Γ’ Εθνική). Το 2017-18 άλλαξε ομάδα για να ενταχθεί σ’ αυτή της Δόξας Νέου Σιδιροχωρίου (Γ’ Εθνική) και το 2018-19 δοκίμασε στο κυπριακό πρωτάθλημα παίζοντας στον Άρη Λεμεσσού (Β’ Εθνική).

Ακολούθως, το 2019-20 ανήκε στο ρόστερ του ΟΦ Ιεράπετρας και στο πρωτάθλημα της Football League.

Τέλος, στο περασμένο εξάμηνο βρέθηκε στην Αλεξανδρούπολη αγωνιζόμενος με την τοπική Ένωση (Γ’ Εθνική).

Η ΠΑΕ Επισκοπή καλωσορίζει τον Παναγιώτη στην οικογένειά της και του εύχεται πολλές ομαδικές αλλά και ατομικές επιτυχίες.”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected