Κατηγορίες
Ποδόσφαιρο Κόσμος

Κούπα ξανά για την Παλμέιρας του Αμπέλ Φερέιρα! (vid)

H Παλμέιρας του Αμπέλ Φερέιρα νίκησε 2-0 τη Γκρέμιο και με συνολικό σκορ 3-0 (είχε επικρατήσει με 1-0 στο Πόρτο Αλέγκρε) εξασφάλισε το τέταρτο Κύπελλο Βραζιλίας στην ιστορία της (1998, 2012, 2015 και 2021). Γουέσλι (53′) και Γκαμπριέλ Μενίνο (84′) σημείωσαν τα γκολ της νικήτριας.

“Είναι καλό που συνεχίζουμε έχοντας φιλοδοξίες, που θέλουμε να γινόμαστε καλύτεροι κάθε μέρα, στην προπόνηση και στα παιχνίδια. Διότι μετά θα ανταμειβόμαστε με τρόπαια. Το να βλέπω τους ανθρώπους χαρούμενους, με κάνει ευτυχισμένο, είναι το αίσθημα της ολοκλήρωσης. Έχουμε ανεβάσει τα στάνταρ, αλλά πρέπει να κατεβούμε στη γη και να συνειδητοποιήσουμε ότι όλοι οι αντίπαλοι θα αρχίσουν να μας κοιτάζουν διαφορετικά και το επόμενο έτος θα είναι πολύ δύσκολο”, εξήγησε ο Πορτογάλος προπονητής μιλώντας στην επίσημη τηλεόραση του συλλόγου, ενώ αναφερόμενος στην επιλογή να φύγει από τον ΠΑΟΚ και να συνεχίσει την καριέρα του στη Βραζιλία, είπε:

“Ήταν ένα ρίσκο, αλλά όποιος δεν αναλαμβάνει ρίσκα, δεν τρώει και εγώ το πήρα. Το είχα ήδη πει, αλλά ήρθα για να κερδίσω τρόπαια, δεν πέρασα τον Ατλαντικό για να έρθω σε διακοπές”, πρόσθεσε ο Φερέιρα που έγινε ο πρώτος ξένος προπονητής της Παλμέιρας που κέρδισε το Κύπελλο.

Η Παλμέιρας θα αγωνιστεί (11/4)στο Σούπερ Καπ Βραζιλίας εναντίον της Φλαμένγκο, νικήτριας του Brasileirão. Έχοντας κερδίσει το Κόπα Λιμπερταδόρες, η Παλμέιρας θα αγωνιστεί επίσης στο Ρεκόπα Σουνταμερικάνα, όπου θα αντιμετωπίσει τους Αργεντινούς της Ντεφένσια κ’ Τζουστίτσια, στις 7 και 14 Απριλίου.

*με στοιχεία από την Εφημερίδα Μακεδονία

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected