Κατηγορίες
Football League - Μεταγραφές

Δεν συνεχίζει στη Ρόδο ο Μουμίν, ανακοινώνεται ο Ποζατζίδης

Παρελθόν από το έμψυχο δυναμικό του ΑΣ Ρόδος αποτελεί ο Χουσεΐν Μουμίν.

Σύμφωνα με τη ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ, ο έμπειρος μεσοαμυντικός, που αποτέλεσε μία από τις σημαντικότερες μεταγραφές των «ελαφιών» στην καλοκαιρινή περίοδο, έλυσε τη συνεργασία του με τους «πράσινους» καθώς θα συνεχίσει την καριέρα του στον Ιωνικό.

Οι άνθρωποι των νεοφώτιστων της Football League, βλέποντας το κενό που προέκυψε στην μεσοαμυντική τους γραμμή, έπειτα από την αποδέσμευση του Μουμίν, κινήθηκαν τάχιστα για τον αντικαταστάτη του.

Οι «πράσινοι» έχουν συμφωνήσει σε όλα με έναν ποδοσφαιριστή, ο οποίος σήμερα αναμένεται στο νησί μας για να διευθετηθούν οι τελευταίες λεπτομέρειες της απόκτησής του και να ενταχθεί στις προπονήσεις.

Παράλληλα, ο ΑΣ Ρόδου έχει συμφωνήσει με τον 24χρονο μέσο Στέλιο Ποζατζίδη ο οποίος έμεινε ελεύθερος από τον Κλεάνθη Παραδεισίου της ΕΠΣ Δωδεκανήσου, προκειμένου ο Κώστας Βελιτζέλος να έχει ακόμα μία λύση στο έμψυχο δυναμικό του. Να σημειώσουμε ότι νεαρός ποδοσφαιριστής ήδη προπονείται με τα «ελάφια».

Στα αγωνιστικά
Με αμείωτη ένταση συνεχίστηκαν χθες οι προπονήσεις στον Α.Σ. Ρόδος ενόψει της επικείμενης έναρξης του πρωταθλήματος της Football League.

Το πρόγραμμα διεξήχθη το πρωί στο ενωσιακό γήπεδο «Κλεόβουλος Χατζηγεωργίου» με το βάρος να πέφτει σε ασκήσεις φυσικής κατάστασης και τακτικής, όπως και σε αγωνιστικά παιχνίδια στην κατοχή και την κυκλοφορία της μπάλας.

Τέλος, αξίζει να αναφέρουμε ότι τα «ελάφια» θα προπονηθούν και σήμερα το πρωί στο «Κλεόβουλος Χατζηγεωργίου».

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected