Διάφορα

Κυβερνητική Εκπρόσωπος : “Μόνο η στρατιωτική παρέλαση φέτος, θα είναι και ποιοτικό το θέαμα από την TV” (vid)

Δεν θα γίνουν μαθητικές παρελάσεις την 25η Μαρτίου ξεκαθάρισε η Αριστοτελία Πελώνη, τονίζοντας ότι θα γίνει μόνο η στρατιωτική παρέλαση στην Αθήνα και η οποία θα μεταδοθεί τηλεοπτικά.

Όπως αναφέρει το gazzetta.gr, η κυβερνητική εκπρόσωπος τόνισε ότι η υγειονομική κατάσταση στη χώρα και τα αυξημένα κρούσματα δεν αφήνουν πολλά περιθώρια για την πραγματοποίηση των μαθητικών παρελάσεων, στην επέτειο των 200 χρόνων της απελευθέρωσης των Ελλήνων από τον τουρκικό ζυγό.

Η Αριστοτελία Πελώνη έπειτα από ερώτηση δημοσιογράφων για το αν θα γίνουν οι παρελάσεις της 25ης Μαρτίου απάντησε: «Όπως όλοι γνωρίζουν είμαστε σε μια δύσκολη φάση. Στη δύσκολη τελευταία φάση αυτή της περιπέτειας. Νομίζω ότι θα έχουμε μεγάλη πίεση για τις επόμενες δέκα ημέρες. Τούτων δοθέντων δεν θα γίνουν παρελάσεις την 25η Μαρτίου. Θα υπάρξει μόνο η στρατιωτική παρέλαση στην Αθήνα για την Εθνική Επέτειο, με την αυστηρή τήρηση όλων των υγειονομικών πρωτοκόλλων. Θα μεταδοθεί τηλεοπτικά και αυτό που μπορώ να σας πω είναι πως θα είναι ένα ποιοτικό και περήφανο θέαμα».

Δείτε τι είπε η Αριστοτελία Πελώνη για τις παρελάσεις από το 09:00

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected