Super League 2

Ανεβαίνει ο ΟΦ Ιεράπετρας, 1-1 στη Λάρισα

Αγωνιστική βελτίωση και βαθμολογική άνοδος για τον ΟΦ Ιεράπετρας, που πήρε τον βαθμό της ισοπαλίας στη Φιλιππούπολη και έφτασε τους 11 βαθμούς, όσους και η Δόξα Δράμας.

Η ομάδα της Κρήτης έμεινε πίσω στο σκορ στο 11ο λεπτό με το πρώτο γκολ του Βασίλη Μόρα με την κυανόλευκη φανέλα και μάλιστα κινδύνεψε να δεχτεί και δεύτερο στο πρώτο ημίχρονο.

Στο δεύτερο μισό του αγώνα όμως, το συγκρότημα του Τίμου Καβακά ισορρόπησε, βγήκε με αξιώσεις στα αντίπαλα καρέ και ο Αποστολίδης στο 77′ έδωσε τελικά τον βαθμό της ισοπαλίας στην ομάδα του.

Δυνατά ξεκίνησαν το ματς οι γηπεδούχοι και στο 8ο λεπτό ο Αθανασιάδης έβγαλε σε θέση τετ-α-τετ τον Ντα Κάμπο αλλά Αθανασόπουλος είχε σωστά αντανακλαστικά.

Στο αμέσως επόμενο λεπτό, ο Πριόνας ανέτρεψε τον Μόρα, με την ρέφερι να υποδεικνύει την εσχάτη των ποινών. Ο Γιάκος όμως που ανέλαβε την εκτέλεση, έστειλε τη μπάλα άουτ.

Η πίεση του Απόλλωνα συνεχίστηκε και αφού ο Ντα Κάμπο απείλησε στο 10ο λεπτό, πέτυχε το γκολ που αναζητούσε από την αρχή. Ο Μόρας απέναντι από τον Αθανασόπουλο αλλά αυτή τη φορά ο έμπειρος αμυντικός δεν λάθεψε (1-0).

Μετά από έντονη πίεση 20 λεπτών, ο ΟΦΙ βγήκε με αξιώσεις στην αντίπαλη περιοχή και ο Κούστα πλάσαρε από κοντά αλλά αστόχησε.

Στο δεύτερο ημίχρονο και μετά τις αλλαγές από τον πάγκο, οι Κρητικοί ισορρόπησαν και στο 62′ έφτασαν κοντά στην ισοφάριση με τον Κούστα, ο οποίος δεν κατάφερε από κοντά να πιάσει όπως ήθελε την κεφαλιά.

Η άνοδος της απόδοσης του ΟΦΙ επιβραβεύτηκε στο 77ο λεπτό όταν ο Ντούνης πάσαρε στον Αποστολίδη εντός της περιοχής και το τελευταίος με ψιλοκρεμαστό πλασέ νίκησε τον Γλύκο (1-1),

Στο 83′ ο Μόρας έπιασε την κεφαλιά μετά από εκτέλεση φάουλ του Χατζή, με τον Αθανασόπουλο να διώχνει με δυσκολία.

Στο 87′ ο νεοεισελθόντας Γκουντρουμπής εκτέλεσε το φάουλ, απέκρουσε με υπερένταση ο Αθανασόπουλος.

Συνθέσεις

Απόλλων Λάρισας (Κώστας Φρατζέσκος): Γλύκος, Γκόλιας (86′ Νύκταρης), Καρίκι, Μόρας, Γιάκος, Σκούπρα, Λίταινας (73′ Μπαστιάνος), Μπάμπης (80′ Ομπράντοβιτς), Χατζής, Ντα Κάμπο (73′ Μπαλογιάννης), Αθανασιάδης (86′ Γκουτρουμπής).

ΟΦ Ιεράπετρας (Τίμος Καβακάς): Αθανασόπουλος, Πριόνας (46′ Καψάλης), Χιντζίδης, Μασουέρο, Χατζητερζόγλου, Φουάσης (59′ Ντούνης), Βογιατζής (59′ Τεγούσης), Γκίνη, Μπαράτα (52′ Αποστολίδης), Κούστα, Ντάλα Κόστα (41′ λ.τ. Ζήσης)

φωτ. grandsport.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected