Κατηγορίες
Super League 2

Ακατάλληλο για…καρδιακούς ένα ακόμη παιχνίδι του Ιωνικού, πήρε τη νίκη στο τέλος με Κάστρο!

Ο φετινός Ιωνικός έχει βαλθεί να…στείλει μια ώρα αρχύτερα τους φιλάθλους του!

Σε ένα ακόμη παιχνίδι, κατάφερε να πάρει τη νίκη στο τέλος και μάλιστα με τον συνήθη…ύποπτο Ματίας Κάστρο, ο οποίος έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα με γκολ στο 90ο λεπτό και στην τελευταία φάση του αγώνα να κερδίσει πέναλτι, το οποίο εκμεταλλεύτηκε στο έπακρο.

Μέχρι το 89′, ο Διαγόρας κρατούσε μια πολύτιμη ισοπαλία, χάρη στο γκολ του Σανδραβέλη στο 68ο λεπτό (οι γηπεδούχοι είχαν προηγηθεί με τον Νιάσε), όμως δεν κατάφερε να πάρει στο τέλος το αποτέλεσμα που θα τον κρατούσε ψηλά στον βαθμολογικό πίνακα.

Η πρώτη καλή στιγμή στο ματς ανήκει στον Ιωνικό και συγκεκριμένα στο 9ο λεπτό όταν ο Κάστρο έπιασε την κεφαλιά και ανάγκασε τον Τσέλιο σε εντυπωσιακή επέμβαση.

Στο επόμενο λεπτό, ο Νιάσε προσπάθησε να απειλήσει από μακρινή απόσταση αλλά η μπάλα κατέληξε άουτ.

Στο 22′ ξανά ο Ιωνικός στο προσκήνιο, ο Πλατέλλας βρήκε τον Ρόλε, ο τελευταίος σούταρε από καλή θέση αλλά η μπάλα πέρασε εκτός εστίας.

Στο 28′ οι “κυανόλευκοι” συνέχισαν την επιθετική τους δραστηριότητα, με τον Βλαχομήτρο να προσπαθεί από κοντά να νικήσει τον Τσέλιο αλλά δεν υπολόγισε σωστά την πορεία της μπάλας.

Αντεπίθεση του Ιωνικού στο 34′, ο Πλατέλλας προσπάθησε να απειλήσει τον Τσέλιο αλλά ο γκολκίπερ του Διαγόρα μπλόκαρε.

Η πίεση των γηπεδούχων καρποφόρησε στο 41ο λεπτό, όταν ο Λινάρδος έχασε τη μπάλα στο χώρο του κέντρου, ο Βλαχομήτρος έκανε τη σέντρα από αριστερά και ο Νιάσε με κεφαλιά νίκησε για πρώτη φορά τον Τσέλιο (1-0)

Ένα λεπτό πριν το τέλος του πρώτου μέρος, ο Νιάσε και πάλι δοκίμασε το σουτ αλλά η μπάλα κατέληξε άουτ.

Η τελευταία φάση του πρώτου 45λεπτου ανήκει στον Διαγόρα, όταν ο Αθανασίου σούταρε από μακριά και ανάγκασε τον Αναγνωστόπουλο να πραγματοποιήσει εντυπωσιακή επέμβαση.

Η πρώτη καλή στιγμή στο δεύτερο μέρος στο 50ο λεπτό, όταν ο Αμπούντ-Ομάρ έκανε το σουτ αλλά η μπάλα κατέλεξε δίπλα από το δοκάρι του Τσέλιου.

Η λύτρωση για τον Ιωνικό ήρθε στο 89′ από ποιον άλλον, τον Κάστρο ο οποίος πήρε την πάσα του Κουϊρουκίδη και με πλασέ νίκησε τον Τσέλιο για το 2-1.

Στο 4ο λεπτό των καθυστερήσεων, ο Ιωνικός κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή του Μανωλάκη στον Κάστρο.

Συνθέσεις

Ιωνικός (Δημήτρης Σπανός): Αναγνωστόπουλος, Μουστάκης, Αμπούντ-Ομάρ, Φαζός, Κοτσώνης, Γκοτσούλιας (77′ Κουϊρουκίδης), Νιάσε (62′ Μουμίν), Ρόλε (90′ Πογοσιάν), Πλατέλλας (90+1′ Παπαγεωργίου), Βλαχομήτρος (62′ Μάναλης), Κάστρο.

Διαγόρας Ρόδου (Σάκης Θεοδοσιάδης): Τσέλιος, Σανδραβέλης, Ρουγκάλας (85′ Χότζα), Ντοριβάλ (74′ Κωστούλας), Μανωλάκης, Μασούρας, Αθανασίου, Λινάρδος (46′ Μπαστακός), Κάκκο (74′ Τσιαντούλας), Σμυρλής (46′ Αλάεθ), Κονέ.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected