Football League

Μεγάλο “διπλό” στην πρεμιέρα για το Αιγάλεω

Με τον καλύτερο τρόπο ξεκίνησε τις υποχρεώσεις του στη Football League το Αιγάλεω.

Η ομάδα του Θωμά Γράφα επικράτησε με 2-1 της Νίκης Βόλου στο Πανθεσσαλικό και πραγματοποίησε ιδανικό ντεμπούτο στη σεζόν.

Το ματς είχε τον χαρακτήρα του ντέρμπι καθ όλη τη διάρκεια του και ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο, είχε πολλές συγκινήσεις με αποκορύφωμα το γκολ του Αιγάλεω στις καθυστερήσεις, με το οποίο πήρε και το πρώτο τρίποντο της σεζόν.

Μετά από ένα μέτριο ημίωρο, η Νίκη Βόλου βγήκε απειλητικά προς τα καρέ του Σικαλιά όταν στο 33′ ο Κρουθ έκανε ωραία ατομική προσπάθεια στον άξονα, μπήκε στην περιοχή αλλά το σουτ που επιχείρησε κατέληξε άουτ.

Στο 45′ το Αιγάλεω κέρδισε πέναλτι. O Τσιλιγκίρης εκτέλεσε το κόρνερ από δεξιά, η μπάλα στρώθηκε στον προωθημένο Οικονομόπουλο, αυτός σούταρε και η μπάλα προσέκρουσε στο χέρι του Ντομίνγκεθ. Ο Τσιλιγκίρης ανέλαβε την εκτέλεση και άνοιξε το σκορ (0-1).

Η πρώτη καλή στιγμή στο δεύτερο μέρος ήταν στο 74′ σε μια φάση καρμπόν με το πέναλτι του Αιγάλεω. Αυτή τη φορά ο Λούκας Γκαρσία εκτέλεσε το κόρνερ και η μπάλα βρήκε στο χέρι του Μαχαίρα. Ο ρέφερι έδειξε αμέσως την άσπρη βούλα και ο Γκαρσία νίκησε τον Σικαλιά (1-1).

Στο 81′ μάλιστα η Νίκη θα μπορούσε να κάνει τη μεγάλη ανατροπή, όταν ο Κρουθ εκτέλεσε αριστοτεχνικά το φάουλ και η μπάλα τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι του Σικαλιά.

Στο 86′ ξανά η Νίκη στο προσκήνιο, ο εξαιρετικός Λούκας Γκαρσία σούταρε δυνατά εκτός περιοχής και η μπάλα βρήκε ξανά το δοκάρι του Σικαλιά.

Στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων, τραγικό λάθος στην άμυνα της Νίκης, ο Μπουρλάκης έγινε αποδέκτης της μπάλας και με δυνατό σουτ έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα του (1-2)

Συνθέσεις

Νίκη Βόλου (Στάικος Βεργέτης) : Περιστερίδης, Πολίμος (90+4′ λ.τ. Θεοδωρόπουλος), Τσιμπούκας, Αλιατίδης, Μπαλάφας (62′ Σαλαμούρας), Αργύρης, Ντομίνγκες, Μέτσε, Κρουθ, Γκαρσία, Γκονζάλες (84′ Τσιώλης)

Αιγάλεω (Θωμάς Γράφας) : Σικαλιάς, Μαγκάκης, Αναστασίου, Παπανικόλας, Οικονομόπουλος, Μαχαίρας, Λάσκαρης (84′ Κασνέτσι), Τσίτσαρης (54′ Μπουρλάκης), Σταματάκης, Τσιλιγκίρης (75′ Χαντί), Μπαρμπαρούσης.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected