Football League - Μεταγραφές

Ανακοινώνει Jérôme Guihoata o Ολυμπιακός Βόλου

Οριστική συμφωνία επήλθε μεταξύ του Ολυμπιακού Βόλου και του Ζερόμ Γκιοατά, με τον Καμερουνέζο αμυντικό να φορά τα «ερυθρόλευκα».

Σύμφωνα με πληροφορίες του goalpost.gr, είναι θέμα ωρών να ανακοινωθεί και επίσημα από τη διοίκηση της ΠΑΕ η απόκτηση του 26χρονου αμυντικού, ο οποίος άμεσα θα βρίσκεται στον Βόλο για να αρχίσει προπονήσεις με τη νέα του ομάδα.

Η απόκτηση του Γκιοατά αποτελεί επιτυχία της διοίκησης, με τον Ολυμπιακό Βόλου να αποκτά έναν έμπειρο αμυντικό με παραστάσεις από το πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ, ενώ είναι και διεθνής με την Εθνική ομάδα του Καμερούν.

Λίγες ώρες πριν εκπνεύσει η μεταγραφική περίοδος, οι διοικούντες την ΠΑΕ προχωρούν σε μία ακόμη σημαντική μεταγραφή, ενισχύοντας ακόμη περισσότερο το ρόστερ της ομάδας, ενόψει του δύσκολου και επίπονου πρωταθλήματος της Φούτμπολ Λιγκ.

Ο Γκιοατά, ο οποίος έχει την εμπειρία της Σούπερ Λιγκ, καθώς έχει να επιδείξει 35 συμμετοχές στη μεγάλη κατηγορία με τον Πανιώνιο, μπορεί να αγωνιστεί πέρα από κεντρικός αμυντικός, ως αμυντικός μέσος και δεξιός οπισθοφύλακας. Θυμίζουμε, πως τελευταία του ομάδα ήταν η Καλαμάτα.

Το «οπλοστάσιο» του Ολυμπιακού Βόλου μεγαλώνει με τον Στέφανο Ξηροφώτο να έχει ένα ακόμη δυνατό όπλο στα χέρια του.

Ο Ολυμπιακός φρόντισε να κάνει σημαντικές κινήσεις ενίσχυσης του ρόστερ στη μεταγραφική περίοδο, αποκτώντας συνολικά οκτώ ποδοσφαιριστές και πλέον παρουσιάζεται πλήρης σε όλες τις γραμμές.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected