Κατηγορίες
Football League - Μεταγραφές

Δύο ακόμη προσθήκες από τη Super League για την Τρίγλια

Μετά τον Παναγιώτη Σενγκέργκη, που αποκτήθηκε από τον Άρη με τη μορφή του δανεισμού, ο ΠΟ Τρίγλιας αποκτά δύο ακόμη ποδοσφαιριστές από ομάδες της Super League.

O λόγος για τον Δημήτρη Ξιφιλίνο (13/10/2001, επιθετικός) που αποκτήθηκε από την U19 του ΠΑΟΚ και τον Θανάση Στοΐνοβιτς (17/02/2003, μέσος) ως δανεικός από την ΑΕΛ.

Αναλυτικά :

“Η ΠAΕ Π.Ο. Τρίγλιας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας της με τον επιθετικό Δημήτρη Ξιφιλίνο.

Ο Δημήτρης γεννήθηκε στις 13 Οκτωβρίου του 2001. Το καλοκαίρι του 2011 εντάχθηκε στα τμήματα υποδομής του ΠΑΟΚ και έκτοτε συμμετείχε στα πρωταθλήματα όλων των ηλικιακών κατηγοριών, μετρώντας μάλιστα αρκετές κατακτήσεις αυτών. Αγωνίζεται τόσο στο δεξί, όσο και στο αριστερό άκρο της επίθεσης.

Η Ποδοσφαιρική Οικογένεια του Π. Ο. Τρίγλιας τον καλωσορίζει και του εύχεται μια καλή χρονιά, γεμάτη υγεία και επιτυχίες.”

“Η ΠΑΕ ΠΟ Τρίγλιας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ένταξη στην ομάδα μας του μέσου Θανάση Στοΐνοβιτς, με τη μορφή δανεισμού από την ΠΑΕ ΑΕΛ 1964, μέχρι το τέλος του ερχόμενου Ιουνίου.

Ο Θανάσης γεννήθηκε στις 17 Φεβρουαρίου 2003 και ξεκίνησε την καριέρα του από τα τμήματα υποδομής του Πανθρακικού. Το καλοκαίρι του 2016 μεταγράφηκε στον ΠΑΟΚ και αγωνίστηκε με τις ομάδες Κ14 και Κ15 του Δικεφάλου, ενώ το αντίστοιχο του 2018 παραχωρήθηκε ως δανεικός στην Δόξα Γρατινής, για την περίοδο 2018-19. Την περσινή χρονιά αγωνίστηκε στην Γερμανία και στην Κ17 της Νυρεμβέργης. Το καλοκαίρι του 2020 επέστρεψε στην Ελλάδα και στην Κ19 της Λάρισας, ενώ τον Ιανουάριο υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο.

Είναι διεθνής με τις μικρές εθνικές της Σερβίας. Η Ποδοσφαιρική Οικογένεια του ΠΟ Τρίγλιας τον καλωσορίζει και του εύχεται μια καλή σεζόν με υγεία και επιτυχίες. Η Διοίκηση της ομάδας μας θα ήθελε να ευχαριστήσει θερμά την αντίστοιχη της ΠΑΕ ΑΕΛ 1964 για τον δανεισμό του Θανάση Στοΐνοβιτς.”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected