Κατηγορίες
Εθνικές Ομάδες

Άλλη Εθνική σήμερα, ισοπαλία 1-1 με τη Γεωργία

φωτ. ΙΝΤΙΜΕ

Αποπροσανατολισμένη η Εθνική μας στο σημερινό παιχνίδι με τη Γεωργία, λίγες ημέρες μετά την ισοπαλία στην Ισπανία.

Είναι γεγονός πως όταν στοχεύουμε στη νίκη, αλλάζει κατά πολύ η φιλοσοφία μας και αν δε βγει το γρήγορο γκολ στο παιχνίδι, δυσκολευόμαστε να το διαχειριστούμε. Έτσι και σήμερα, αν και αντίπαλος ήταν μία ομάδα με πολλά τρεξίματα στο γήπεδο, ανελέητο pressing και εντελώς μεταμορφωμένη με τον Βίλι Σανιόλ στον πάγκο της.

Παρ όλα αυτά, στο 75′ δεχτήκαμε ένα ανέλπιστο δώρο από τον Κακαμπάτζε, ο οποίος σε μια ανύποπτη φάση, έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του.

Ωστόσο, δεν προλάβαμε καν να το χαρούμε, καθώς δύο λεπτά αποκαταστάθηκε ουσιαστικά η τάξη και η Γεωργία ισοφάρισε, παίρνοντας στο τέλος αυτό που της άξιζε.

Η πρώτη καλή στιγμή στο ματς στο 8ο λεπτό, όταν ο Γιαννούλης έκανε πολύ ωραία προσπάθεια από αριστερά, βρήκε με παράλληλη πάσα τον Τζόλη, ο οποίος από πλεονεκτική θέση σούταρε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Λόρια.

Από το σημείο εκείνο και μέχρι το τέλος του πρώτου μέρους, η Γεωργία ισορρόπησε το ματς και είχε τις καλύτερες ευκαιρίες στο παιχνίδι.

Στο 23′ ο Λομπτζχανίτζε δέχτηκε την πάσα και βρέθηκε απέναντι από τον Βλαχοδήμο, αλλά ο Γεωργιανός δεν μπόρεσε να κάνει το πλασέ.

Πέντε λεπτά αργότερα, ξανά οι φιλοξενούμενοι στο προσκήνιο, ο Κβαρακτσέλια πέρασε όλη την άμυνα, σούταρε αλλά έκοψε σε κόρνερ ο Τζαβέλλας.

Ξεκίνημα στο δεύτερο μέρος με τη Γεωργία και πάλι να έχει τα ηνία του αγώνα, χωρίς να απειλείται καθόλου από την Εθνική μας ομάδα.

Στο 68′ η Γεωργία είχε μια ακόμη σημαντική ευκαιρία στο ματς, ο Αμπουρτζάνια εκτέλεσε αριστοτεχνικά το φάουλ και ανάγκασε τον Βλαχοδήμο σε μια εντυπωσιακή απόκρουση.

Στο 76′ ήρθε το…δώρο από πλευράς Κακαμπάτζε, που σε μια ανύποπτη φάση και μετά τη σέντρα του Λημνιού, ο ανενόχλητος αμυντικός της Γεωργίας έστειλε τη μπάλα στη γωνία του εμβρόντητου Βλαχοδήμου!

Όμως στο 78′ η Γεωργία, που δικαιούταν κάτι από το ματς της εικόνας της, ισοφάρισε με τον Κβαρατσκέλια, ο οποίος πέρασε Μαυρία και Παπαδόπουλο, στέλνοντας με ωραίο τελείωμα τη μπάλα στα δίχτυα του Βλαχοδήμου.

Στο 86′ μάλιστα η Γεωργία είχε ευκαιρία να πάρει το ματς, όταν ο Κανκάβα θέλησε με λόμπα να αιφνιδιάσει τον Βλαχοδήμο, ο οποίος με εκτίναξη απέκρουσε σε κόρνερ.

Στο άλλο παιχνίδι, η Ισπανία επικράτησε 3-1 του Κόσοβου και βρίσκεται στην πρώτη θέση του ομίλου.

Συνθέσεις

Ελλάδα (Τζον Φαν ‘τ Σχιπ) : Βλαχοδήμος, Μπακάκης (42′ λ.τ. Μαυρίας), Παπαδόπουλος, Τζαβέλλας, Γιαννούλης, Ζέκα, Μπουχαλάκης (87′ Σιώπης), Τζόλης (46′ Λημνιός), Μπακασέτας (70′ Γιακουμάκης), Φορτούνης, Παυλίδης (70’ Μασούρας)

Γεωργία (Βίλι Σανιόλ) : Λόρια, Γκιορμπελίτζε, Κάσια, Ντβάλι, Κακαμπάντζε, Αμπουράνια (74′ Κβίλια), Κανκάβα, Κβαρακτσέλια, Κιτεϊσβίλι (84′ Κβεβεσκίρι), Λομπτζχανίτζε (84′ Τζιγκαουρί), Ζιβζιβάτζε (63′ Κβιλιτάια)

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected