Κατηγορίες
Γ Εθνική LIVE!
Football League - Μεταγραφές

Πήρε Γιαννιώτη η Επισκοπή

Την απόκτηση του Δημήτρη Γιαννιώτη ανακοίνωσε ο ΑΟ Επισκοπής.

Ο 22χρονος (28/01/1999) Αγρινιώτης αμυντικός ανήκει στον Παναιτωλικό, απ όπου είχε αγωνιστεί ως δανεικός το τελευταίο διάστημα στον Καραϊσκάκη Άρτας (10 συμμετοχές στη Super League 2)

Η ανακοίνωση:

“Η ΠΑΕ Επισκοπή ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή, Δημήτρη Γιαννιώτη με την μορφή δανεισμού ως τον Ιούνιο του 2021 από την ΠΑΕ Παναιτωλικός.

Ο Γιαννιώτης είναι 22 ετών (έχει γεννηθεί στις 28/1/1999 στην πόλη του Αγρινίου). Ο υψηλόσωμος στόπερ (έχει ύψος 1.93μ.) έχει σημαντικές εμπειρίες από τα πρωταθλήματα της Super League όσο κυρίως στη Super League 2.

To 2018-19 ανήκε στον Παναιτωλικό. Το 2019-20 πήρε μεταγραφή στην ΑΕ Καραϊσκάκης στη Super League2 ενώ από το καλοκαίρι του 2020 είχε επιστρέψει και πάλι στην ΠΑΕ Παναιτωλικός.
Η ομάδα μας τον καλωσορίζει και του εύχεται πολλές ομαδικές αλλά και προσωπικές επιτυχίες.”

Δ. Γιαννιώτης: “Εξαιρετικό κλίμα”

Από τις πρώτες του κουβέντες, ο Δημήτρης Γιαννιώτης έδειξε έτοιμος να βοηθήσει καίρια για την ασφάλεια στα μετόπισθεν . “Είμαι χαρούμενος που ήρθα στην Επισκοπή. Θα δώσω το 100% για να πετύχει η ομάδα τους στόχους της κι από εκεί και πέρα, να πετύχω και ‘γω τους δικούς μου.

Βρίσκομαι στην ομάδα μερικές μέρες, το κλίμα είναι εξαιρετικό και δεν βλέπω τη στιγμή να προσφέρω και ‘γω τις υπηρεσίες μου για ένα καλό ξεκίνημα που, θέληση όλων είναι να έχει διάρκεια”.

error: Protected