Κατηγορίες
Α Εθνική Ποδοσφαίρου Γυναικών

Ορίστηκε αλλά τελικά δεν θα ξεκινήσει η Α Εθνική Γυναικών στο ποδόσφαιρο

Μπορεί χθες Πέμπτη 1/4 να ορίστηκαν διαιτητές και παρατηρητές για τους αγώνες της πρεμιέρας στην Α Εθνική, αλλά και κάποιες ομάδες να έχουν ήδη μπει στην τελική ευθεία για την εξαγγελθείσα έναρξη, ωστόσο αυτή αναβλήθηκε.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, η πλειοψηφία των ομάδων είχε ζητήσει από πριν την αναβολή, λόγω της ελλιπούς προετοιμασίας και των περιοριστικών μέτρων που ισχύουν σε αρκετές περιοχές στην Ελλάδα, όμως το αίτημα τους δεν έγινε δεκτό.

Σε ανάρτηση που δημοσιεύτηκε λίγο πριν στο group “Γυναίκα, ποδόσφαιρο και γκολ” στο facebook, γίνεται λόγος για πρωτοβουλία του νέου προέδρου, Θοδωρή Ζαγοράκη, ο οποίος ενημερώθηκε για την κατάσταση των ομάδων και θεώρησε σωστό να παρέμβει.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση :

Ωστόσο υπάρχει και ο αντίλογος, καθώς αμέσως μετά η γυναικεία ομάδα της ΑΕΛ εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία μιλά για “κακή αρχή” του νέου προέδρου.

Δείτε τη σχετική ανακοίνωση :

δείτε και το σχετικό έγγραφο με το οποίο ενημερώθηκαν οι ομάδες, το οποίο και αναφέρει ως αιτία αναβολής την ελλιπή προετοιμασία λόγω πανδημίας και περιοριστικών μέτρων.

Αναλυτικά :

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ-ΓΙΑ-ΑΝΑΒΟΛΗ-ΑΓΩΝΩΝ

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected