Κατηγορίες
Football League - Μεταγραφές

Παίρνει Καλουτσικίδη και Κωστίκο η Νίκη Βόλου

Δύο ανακοινώσεις έγιναν από τη Νίκη Βόλου σχετικά με μεταγραφές, ωστόσο δεν είναι μόνο οι Παπαδόπουλος και Τζοβάρας που θα συνεχίσουν την καριέρα τους στους «κυανόλευκους», αλλά και ο νεαρός Κωστίκος που έμεινε ελεύθερος από τα Τρίκαλα. Ούτε όμως μόνο αυτός…

Οι «κυανόλευκοι» διαρρηγνύουν τα ιμάτιά τους ότι δεν έχει γίνει κίνηση για προσθήκη άλλου παίκτη, ωστόσο ασφαλείς πληροφορίες του «Magnesiasports» αναφέρουν ότι θα γίνει μία ακόμη μεταγραφή, με τη μορφή δανεισμού. Έτσι, στους «κυανόλευκους» θα ενταχθεί ως δανεικός από τον ΠΑΟΚ ο 20χρονος αμυντικός Πέτρος Καλουτσικίδης.

Γεννηθείς στις 28 Μαρτίου 2001, ο Καλουτσικίδης αγωνίζεται στο δεξί άκρο της άμυνας, ενώ έχει υπάρξει και πρωταθλητής με την Κ19 του ΠΑΟΚ. Από την άλλη ωστόσο τον Μάρτιο του 2020 υπέστη έναν σοβαρό τραυματισμό (κάταγμα περόνης), που δείχνει πάντως να τον έχει ξεπεράσει.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι ο Καλουτσικίδης προβιβάστηκε στην Κ19 του ΠΑΟΚ από την Κ17, όντας μεσοεπιθετικός(!), ωστόσο ο Πάμπλο Γκαρσία, προπονητής τότε της Κ19 του άλλαξε θέση και τον μετέτρεψε σε έναν σύγχρονο μπακ όπως χαρακτηρίζεται ο παίκτης σε δημοσιεύματα.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected