Κατηγορίες
Football League - Μεταγραφές

Την Κυριακή σκόραρε, σήμερα ανακοινώθηκε ο David Shea!

Με τον καλύτερο τρόπο συνδύασε το ντεμπούτο του με τη φανέλα της ΑΕΠ Κοζάνης ο Φράνκο Νταβίντ Σέα.

Ο 23χρονος (28/11/1997) Αργεντίνος επιθετικός, γεννημένος στο Ροζάριο, δεν αγωνίστηκε σε κάποια ομάδα το τελευταίο εξάμηνο, μετά την αποχώρηση του από τα Χανιά και τον ΑΟ Παλαιόχωρας, ενώ παλαιότερα έπαιξε σε Independiente II, Ferrocarril Midland και Colegiales.

Αναλυτικά :

“Στην πρώτη του συμμετοχή με την ομάδα μας, o Franco David Shea, σκόραρε στην Αριδαία ισοφαρίζοντας τον αγώνα σε 1-1 και δίνοντας τον -ιστορικό- πρώτο βαθμό στην ΑΕΠ Κοζάνης στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο.

Ο 23αχρονος, Αργεντινός επιθετικός, μεταγράφηκε στην ομάδα μας πρόσφατα και ήδη φαίνεται να προσαρμόζεται στο δύσκολο πρωτάθλημα της κατηγορίας μας.

Με ύψος 1,84μ, ο Φράνκο διακρίνεται για τη μαχητικότητα του και αυτή ήταν η αφορμή που ο θρύλος της Indepiente, Grifa, του κόλλησε το παρατσούκλι “El Torrito” (Το Ταυράκι). H μεγάλη αυτή ομάδα, με έδρα το Buenos Aires, ήταν ο πρώτος σταθμός του νεαρού τότε κυνηγού που κυνηγούσε το όνειρο του επαγγελματία ποδοσφαιριστή.

Ξεκίνησε από τις ακαδημίες της Indepiente, αγωνίστηκε στην Κ-20, δόθηκε δανεικός και από εκεί σε μικρότερες κατηγορίες με τα χρώματα των Colegiales και Ferocarril.

Η Ευρώπη όμως ήταν ο μεγάλος του στόχος και μέσω φίλων, ο γεννημένος το 1997 Αργεντινός, βρέθηκε να αγωνίζεται στην Κρήτη στη Γ’ Εθνική με τη φανέλα του Α.Ο. Παλαιοχώρας των Χανίων.

Φίλοι της ομάδας μας, μας συμβούλεψαν να ασχοληθούμε και διαπιστώνοντας το ταλέντο του βρέθηκε πριν μόλις μερικές εβδομάδες στην Κοζάνη.

Η ΑΕΠ θα αποτελέσει το σκαλοπάτι για να φτάσει ακόμα πολύ πιο ψηλά ο φιλότιμος Φράνκο, το…ΤΑΥΡΑΚΙ της ομάδας μας, κάτι για το οποίο οι ειδήμονες είναι σίγουροι ότι γρήγορα θα συμβεί.”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected